[]

Kırmızı Marlboro,Winston Light'tan nasıl Touch Mentol Kent Switch'e düştük?

Ağırlaştı mı sigaralar yoksa biz mi yaşlandık?
Etrafınızda hafif sigaralar harici içen kaldı mı?



 
Kaldı


  • eksimeksi  (18.05.18 13:32:57) 
benim sigara için bütün arkadaşlarım küçük sigaralara geçtiler, kent switch'in mentollüsü çok popüler aralarında. sebebini bilmiyorum ama ben içtiğimde bana kötü gelmedi, hatta marlboro'nun küçük mentollüsünden de iyiydi. o da popüler bu arada.

edit: kimse de demiyor ki kent switch zaten mentollü demek, cık cık cık...
  • Bruce  (18.05.18 13:33:03 ~ 13:53:47) 
Haklısın sanki valla.

12 yılda 6 sene djarum 5 sene camel içtim. Şimdi patlayan touch içiyorum.
  • valentinov  (18.05.18 13:33:29) 
8 senedir camel box içiyorum ama ben de görüyorum çevremde hafif sigaraya geçişleri. Kırmızı marlboro içen artık gri bilmemne touch içiyor, kimisi kent switch içiyor falan. Hafiften ziyade aslında şu ufak tefek, ne slim ne normal olan sigaralara geçiş var baya.


  • cay koy geliyorum  (18.05.18 13:43:21) 
10 senedir camel soft içiyordum, geçen ay marlboro touch aqua'ya geçtim. Geçen tekelde aqua yoktu camel soft aldım içemedim bile.

Genel olarak bi dönüş var sanırsam.
  • yatagants  (18.05.18 13:55:30) 
yaşlandıkça toprağa bakma arttığından dolayı aman hafif olanı içeyim de kanser olmayım düşüncesi ile öyle bir yönelim mevcut. fakat bilinmeyen şu ki içtiğiniz bu zehir pasif içiciler de dahil olmak üzere herkesi kansere davet ediyor. başkasının yanında içmeyin bari diyeceğim ama kendine saygısı olmayan başkasını mı düşünür.

zehirleyin herkesi. devam.
  • ozdek  (18.05.18 14:57:35) 
camel-kısa marlboro-winston light-kırmızı lark-monte carlo night blue- tütün- monte night blue. benim düşüşüm bu şekilde.

tıpkı herkesin dar-slimm kıyafetler giymesi gibi. herkesin şu yarım çoraplardan, adı her neyse, giymesi gibi. moda biraz.

bir de @ozdek'in dediği gibi "hafi sigara içeyim de kanser olmayayım" düşüncesi.

ceplere falan da çok kaba geliyor eski tarz sigara paketleri sanki. tesbih, anahtar, sigara, çakmak, telefon derken bir de şarj aleti/power bank vs vs bir yere oturduğunda masayı donatan insanlar var. bari sigara paketini küçültelim de yer açılsın, hem hafif sigara, kanser de olmayız diye düşünüyorlar herhalde.
  • runagain  (18.05.18 16:04:03) 
kent blue içiyorum uzun süredir, kuzenim de parliament reserve içiyor. gayet sert bence ikisi de. çevremde de var sert sigara içenler, ama evet azalıyor artık sigarayı bırakmaya çalışma bahanesi ile.
kendine ve etrafına saygılı aklı başında insanların sigara içebileceğini aklı almayan, sigara içenlerin hafifini içerek kanser olma riskini azalttığını düşündüğüne inanarak genelleyenlerden gelen önerileri ben pek ciddiye almıyorum, size de tavsiye ederim.

  • gkhncnzdgn  (18.05.18 16:36:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.