[]

Toptan tekstil alıp satmak

Merhaba,

Toptan olarak tekstil ürünleri alınıp satılmak istendiğinde, diyelim farklı farklı markalardan alınacak ancak satış sırasında tek bir marka olarak sizin markanız altında satılmasını istiyorsunuz. Yani etiketler falan başka olması lazım. Böyle bir şey mümkün mü? Olursa nasıl olur?

Teşekkürler

 
fason imalat zaten o demek; üreten senin için senin markan ile üretiyor.

ama başka markadan alıp kendi markanı basıp satma işine büyük markalar pek girmez. mal vermezler yani. fakat hukuken bir sorun yok.
  • babilbaligi  (18.05.18 11:25:32) 
mümkün fason olarak istediğin kalitede istediğin şekilde üretim yaptırabilirsin. büyük markalardan almak diye birşey yok bildiğim kadarıyla. kendiniz tekstil atölyeleriyle anlaşıp birebir üretim yaptırabilirsiniz. hatta tanıdığım atölye saihibi bir abimize torba torba lcw elbisesi geldiğini biliyorum. siparişi veren adam begendiği tasarımları toplayıp gelmiş. bu modellerden belli renklerde şu kadar adet diye sipariş verip kendi dükkanında satmış. hatta aynı tekstilci abimizin eşinin başında durduğu ufak bir tesettür mağazası da var tasarımları belli markalardan kopyalayıp sattığı. ama işin hukuki yaptırımı varmı ortaya çıkar mı bilmiyorum.
not: fason diyince aklına kalitesiz dandik mal gelmesin seçilen malzeme kalitesi tamamen senin elinde. ünlü mağazadakilerden daha kaliteli üretim yaptırabilirsin ama maliyette artar tabiki

  • genc irisi  (18.05.18 12:48:36) 
Arkadaşlar fasonun ne olduğunu biliyorum da ben üretim yaptırmakla uğraşmak istemiyorum. Gidip merterde toptancıdan hazır ürünleri alıp onun üstünde oynamadan bahsediyorum. Gidip 4 farklı markadan alıp mesela tek marka (kendi markam) altında satmak.


  • senolll  (18.05.18 13:05:35) 
senol hocam
biz yapiyoruz
alıyoruz ürünü
oyle olması icin etiket bastirican giysilere tek tek takacaksin
ama etiketle ugrasmadık biz
  • kingcyrax  (18.05.18 13:30:41) 
bu işi en ucuza en uygun denizlide yaptırırsın. nasıl istersen de yaparlar. fason işinde her türlü her şeyi yapıyorlar.


  • mikahakkinen  (18.05.18 15:17:57) 
istanbulda bir sürü bu şekilde firma var, perakendecilere kendi markaları ile ürün satıyorlar. Koleksiyonundan seçiyorsun, etiketini veriyorsun senin için üretip senin etiketini basıyorlar.

Yurtdışı fabrikalarda private label diye geçiyor bu iş.
  • PoscheN  (18.05.18 17:12:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.