[]

bu duygusallık nedendir.

1,90 boyunda 100 kilo 33 yaşında bir vatandaşım. (konuyla ne alaka bilmiyorum)uzun süredir rutin giden bir hayatım var.
işten eve, evden işe.. eve gel kızla oyun oyna, işte yaldır yaldır çalış ve yine eve dön. böyle standarda binmiş bir hayatım var ve bu son iki haftadır bilmem nedendir acaip duygusal oldum. hiç öyle olmadığım halde.

örnek; geçen işyerinde çalışan bir kardeşimizin eşi askere gitti ve iki haftadır askere giden vatandaşın ne halde olduğu, yavrusunu ne kadar özlediği aklıma gelip gelip gözlerim doluyor.

yine eşimin teyzesi, kendisini iki kere görmüş olmama rağmen sayılı günlerinin kaldığını öğrendik. nedense boğazım düğümleniyor. niye böyle oldum acep?

 
Hemen doktora git. Ayni durum annemde vardi, herseye agliyordu, iyiye, kotuye, surekli bir aglama, uzuntu, huzun hali. Belirli bir sebebi olmayabilir, kucuk kucuk streslerin birikimi olabilir, insaniz. Annem doktora gorundu, bir tedavi donemi gecirdi simdi kus gibi, hafifledi kadincagiz kendi de soyluyor. Bircok sindirim problemleri vardi, (yara, ulser, siskinlik, kabizlik ne ararsan) hepsi gecti. Hep bu ruh haliymis onu sikan megerse.

Mutlaka bir doktora gorun. Avrupa yakasinda Bakirkoy Ruh ve Sinir, Anadolu yakasinda ise Erenkoy 'u tavsiye ederim. Gecmis olsun.
  • dougsampson  (17.05.18 16:27:26) 
Böyle ani hal değişimleri hormonel veya psikiyatrik sıkıntılar çıkabiliyor gerçekten. Genelde çoğumuz sallamayız ve bir süre sonra geçer, o yüzden ciddiye alınmıyor pek ama almak lazım.


  • Adramelekhh  (17.05.18 16:56:50) 
İnsan olduğundan olabilir korkma


  • selamun aleykum kitty  (17.05.18 17:22:41) 
Biraz yalnız kalmışsın sanırım bu ara :( Bir de ara ara oluyor öyle vicdan şeyleri ama sonradan geçiyor, üzülmek normal insansın sonuçta ^ Önemli olan sürekli mutsuz olacak kadar üzülmemek


  • biohazardous  (17.05.18 18:22:41) 
Hocam şimdi östrojen kaynaklı olabilir. kullandığınız bir krem vs varsa bi bakın derim aynı zamanda bahar depresyonundan kaynaklı da olabilir. ve eğer şeker ya da alımını arttırdıysanız onlar da ruh halini çok ciddi olarak etkiliyor.


  • kljgslsdkjsd  (17.05.18 18:42:00) 
testesteronun düşmesinden olabilir.


  • turkuaz  (18.05.18 07:40:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.