[]

Deniz Mangal

Sahil kenarında mangal yapıp ve ayakları denize sokmak istiyoruz.. (çocuk yanımızda)
Menekşe, zeytinburnu sahili gibi olmamak kaydı ile kilyos, şile, ağva veya istanbula yakın temaşanın olmadığı temiz denizi olan bir sahil var mı dır..



 
cumartesi pazar günüyse imkansız. her yer doluyor çünkü taaa tekirdağın, şarköyün, enezin, hatta kıyıköy en ücra köşeleri bile

gerçi ramazanda nasıl olur bilmiyorum.
  • Photographer  (17.05.18 16:37:25 ~ 16:39:12) 
@Photographer
haftasonu olacak, dediğiniz gibi ramazan olduğu için yoğunluk olmaz diye düşünüyorum.
alkol gibi bi gaflette bulunacağımız için kalabalıktan uzak kalmak gerekiyor bu ayda..
  • yakupyaman  (17.05.18 16:53:59) 
valla ramazanda biz uçmakdere tarafına falan çok gittik mangal ve içmek için.

yanlız sorun şu, istanbul tekirdağ 1.5 saat çekse 1 saatte ortalama uçmakdere yolu çeker çünkü tekirdağın sonuna yani kumbağa gidiyorsun ve ondan sonra zaman zaman bozuk olan yollardan ve bi kaç köy içinden geçip uçmakdereye varıyorsun, güzel yerdir gitmediyseniz zaten kötü etmişsiniz.

denize girilir mi bilmem havalar soğuk sahili de var, ayrıca ağaçlık alanı da var, masalı falan.

pek kimse karışmaz, kimse de gelmez sanırım. ramazan ramazan oruç tutan adam allahın sıcağından niye çıksın dışarı.

kıyıköy tarafları da güzeldir ama oralara nasıl ulaşılır bilmiyorum.
  • Photographer  (17.05.18 17:07:14 ~ 17:07:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.