[]

Torrent davetiyesi isteyince duyuru silinmiyormuydu?

dün sanırım bir arkadaş arena-tr davetiyesi istediği için guyurusu silinmişti. bugün başka bir arkadaş torrentleech davetiyesi istiyor ama duyurusu hala duruyor. şimdi

1- moderasyonun duyurusu silinen arkadaşa gıcğımı var?
2- moderasyonun arena-tr ye bir gıcığımı var?
3- ikiside değilse neden silindi bu duyuru?
4- diğer duyuru neden silinmiyor?
5- saydıklarımın hiç biri değilse "moderasyon olarak tüm duyuru ve cevapları okuyamıyoruz, gözden kaçabiliyor bazen" şeklinde bir cevapmı alacağım?

saygılar.

 
ya o konu biraz karisik. dun duyuruyu silen kahvegibi'ydi. kendisi ayni zamanda hukuk danismanimiz.
kendi adima konusayim, davetiye isteklerini silmiyorum (abartilmadigi surece). sadece soru seklinde acilanlari duyuruya ceviriyorum. dun silinen duyuru uzerine kahvegibi ile konustum, torrent tracker'larinin illegal icerik sundugunu, dolayisiyla bizim de zan altinda kalabilecegimizi dusundugu icin sildigini soyledi. her ne kadar bu fikri desteklemesem de, hukuki yaptirimlari iyice ogrendikten sonra kesin bir karar almayi dusunuyoruz bu konuda. alindigi zaman da duyururuz zaten.

  • sourlemonade  (25.02.10 15:37:51 ~ 15:41:00) 
hımmm yani şu an herkes kendi fikrine, görüşüne göre siliyor yada silmiyor. o halde davetiye isteyen duyurucuları allah kavegibi adlı arkadaştan korusun diyim bende, siz karar alana kadar :)


  • pposeidon_1  (25.02.10 15:42:57) 
malesef oyle biraz. ornegin sozluk moderatorlerinde de oldugu gibi kisiden kisiye yorumlama sekli degisiyor.


  • sourlemonade  (25.02.10 15:45:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.