[]

Tayibe karsi en guclu CB adayi kim su anda?

sb




 
Muharrem İnce


  • cay koy geliyorum  (16.05.18 23:24:50) 
selahattin demirtaş. ''seni başkan yaptırmayacağız'' şiarı ile akpnin hayallerini, karizmasını yerle bir etti. şuan neden içeride olduğundan anlaşılabilir.

aklını parlamenterizmle bozmuş olanlar elbetteki tayyip gidip meral gelince bir şeylerin değişeceğini düşünebilir fakat dediğimiz gibi mesele x faşistin gidip y faşistin gelmesi değil.


EK

epeydir yurt dışında vesaire yaşamıyorum. güçlü adaydan kastınız oy potansiyeli mi ? öyleyse incedir muhtemelen. fakat benim bakış açım biraz daha farklı. hükümete karşı en güçlü muhalefeti bu dönem hdp yaptı diyebiliriz. özellikle 7 haziran sürecinde çok etkiliydi, kürt illerinde her türlü rolü oynayan akpyi bozdu geçti. rtenin başkanlık hayallerini bir süre ertelettirdi. fakat anamuhalefet başkan olması için elinden geleni yaptı misal şaibeli 16 nisan seçimlerinde hayır çıktığı halde kaybettik. herkes oylarını korumak için ysk'ya yürümek istedi, belki bir devrimin fitili ateşlenecekti; fakat kk kitleye dolaylı yolan resmen hakkınızı korumayın biz aym'ye başvurup gerekeni yapacağız dedi. sonuç ortada.


bizim ümidimiz sol,sosyalist değerleri taşıyan bir partinin mecliste güçlenmesidir. pragmatist sağcılık rolü oynayan; dokunulmazlıklarda,yenikapıda,afrinde hükümetle yan yana duran bir chp veya islamcı,faşist mhpden kopan akp bozması iyip değil. karşınızda güçlü bir nefret objesi olduğunuzdan körü badem gözlü yapıyorsunuz,yapmayın.
  • biravekahve  (16.05.18 23:32:07 ~ 17.05.18 14:13:57) 
Selahattin Demirtaş kesinlikle değil, önce bunu belirteyim. Meral Akşener ile Muharrem İnce arasında bir yarış var, onda da İnce önde gibi duruyor. Bu ikisi dışında kimse yakın bile değil.


  • devilred  (16.05.18 23:47:22 ~ 23:47:35) 
selahattin demirtaş? hahahahah

www.youtube.com

ne günlere bıraktın bizi akp

ha cevap. daha güçlü olan akşener gibi bir intiba var bende ama ben ince'yi yakın buluyorum kendime.
  • ssiradanbirigibi  (16.05.18 23:53:42 ~ 17.05.18 00:49:47) 
selo mu? haydaaa.
ince gözüküyor ama, akp akşenerden feci korkuyor.

eksisozluk.com
  • herhaltibiliyoring  (17.05.18 00:01:00) 
ince gibi gözükse de asıl güçlü aday akşener bence, bu halkın bazı takıntıları var, chp de bunlardan biri; erdoğan chp'den aday olsa ilk turda elenir mesela, muhafazakar ve sağ seçmen akşener'e rahat oy verir, ince için çok düşünmesi gerek; kürtlerin ince ve akşenere desteği aynı bence %5-6, kalanı oy vermez ya da erdoğan'a oy verir gibi.


  • gezegen olan pluton  (17.05.18 00:13:11 ~ 00:15:52) 
Selahattin demirtas mi? Epeydir yurtdisinda yasiyorsunuz heralde. Ya da saka bu. Gercekci olun allahaskina.


  • stavro  (17.05.18 01:43:47 ~ 01:47:46) 
Size ya da bize ne lazim bilmem, derdim sizinle de degil Demirtas ile de.
Ben oy potansiyeli acisindan soruyorum. Sizin gonlunuzden geceni degil, gercekte kimin oy potansiyelinin yuksek oldugunu.

  • stavro  (17.05.18 04:25:28) 
chp, aday olarak muharrem ince olarak belirleyene kadar gönlüm meral abladan yanaydı. şimdi muharrem ince'ye daha yakınım.

eli chp'ye oy vermeye gitmeyecek büyük bir sağ/muhafazakar seçmen var. onlar için karamollaoğlu ve akşener'in aday olması çok iyi oldu. özellikle akşener'in sağ tabandan oy alma potansiyeli yüksek. her ne kadar kendisi için faşist vb nitelemeler yapılsa da...

muharrem ince'nin avantajı, herkesten oy alabilecek biri olması. bana akşener'den daha güçlü gibi geliyor.

bu arada iş çıkışı servisle eve gelirken a haber'i dinliyor patron radyodan. yanındaki diğer şubenin müdürü, patronun "rte açık ara alır" sözüne, "... gençlik kolları başkanı bile zor diyor" diyerek cevap verdi. söz konusu gençlik kolları başkanı anadolu yakasından.
  • runagain  (17.05.18 06:46:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.