[]

Apartman sorusu yardım

Merhaba,
Bizim ev 9. Katta. Bizim Balkonun giderini ana gidere bağlayan ara bağlantı borusunu muhtemelen dış cephe yapılırken kesmişler. Tabi ben bunu şu an ıspatlayamam. Bu boru ancak iskele kurarak yapılabiliyor. Ve büyük masraf. Peki bu masraf binaya mı bize mi ait? Çözemedim.



 
iskele kurmadan yaparlar hocam naptın. usta iskele kurmadan olmaz mı dedi ?


  • oscar  (16.05.18 17:42:57) 
Vinç? İskeleden kesin ucuza gelir.

Dış cephe yapılırken ispatlasaydın apartmana girerdi. Ama şu aşamada sana kaçar/kaçmalı.
  • valentinov  (16.05.18 17:44:24) 
Sizin kullanmanız ile o boruya zarar vermeniz ya da kesmeniz mümkün değil. Bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz, belli ki yalıtım yaparken kesmişler ya da geri takmamışlar.

Tabiki bina ortak ödemeli, ama iskele kurulmasına gerek yok. Bir vinç çağırır tesisatçıya yaptırırsınız.
  • John Bloor  (16.05.18 17:44:56) 
Hmm vinç olayını bilmiyordum. Usta iskele dedi. Aşağı yukarı kaça malolmalı peki vinç?


  • mithrilfender  (16.05.18 18:33:52) 
Her türlü binaya.


  • burfak  (16.05.18 18:34:13) 
başka ustalara da sorun öyle iskele vinç fln olmaz. 9 kata vinç gelse bir ton para alır.


  • oscar  (16.05.18 19:49:05) 
9. kat ortalama 30 metre yapar, vinç kirası da ortalama 500 TL tutar saati. Belki daha da az.


  • John Bloor  (17.05.18 11:01:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.