[]

aldatan kadın ve boşanma avukatı

merhaba eşim kesinlikle beni aldatıyor. Bunu bildiğimi bilmiyor. sanırım bana kendisini boşatıp ev ve arabadan pay almak, nafaka almak istiyor. Ankara'da bu konularda danışabileceğim önerebileceğiniz bir avukat var mı? aldatan eş kadın, ben de erkeğim bu arada.




 
aldattığına dair kanıtınız varsa nafaka falan alamaz.


  • eksimeksi  (16.05.18 17:38:32) 
Hiç çaktırmadan delil toplayın, gerekirse profosyonel yardım alın.


  • John Bloor  (16.05.18 17:56:33) 
Delil topla +1

Yazışmalar varsa ekran görüntüsünü al.

Evin her tarafına kamera koy. Arabası varsa oraya da ses kayıt cihazı ve gizli kamera koy.
  • gölgede aynı  (16.05.18 18:18:30) 
Böylelerini affetmemek lazım. Gerekirse profesyonel yardım alın delil toplamak için. Bunun için vereceğiniz para tek seferlik, ancak aksi durumda haksız yere vereceğiniz nafaka bir ömür boyu olacaktır.

Gizli kamera vs. ne kadar delil sayılıyor bilmiyorum zira ses kayıtları da kabul edilmiyor genelde. O yüzden en temizi bir profesyonelden parası neyse yardım alarak ispatlayıp öyle kurtulmak.
  • skooma  (16.05.18 18:22:46) 
Geçmiş olsun umarım işin sonu onun rezil olacağı, senin hakkını alacağın bir şekilde olur. Şu kadın denen canlının kötüsüne rastlayınca potansiyel olarak ne kadar tehlikeli ve kötü olma durumları varmış böyle. Erkeklerde de fark yok ama kadınlar daha sinsi bu konularda.


  • siyah giyen adam  (16.05.18 19:52:00) 
baskın yapmaya çalışma. davacı sen olacağın için senin beyanın kanun kadın tarafında olacağı için, ve muhtemelen o da mağduru oynayıp üste çıkacağı için hiçbir işine yaramaz. ama yanında olmasının canını sıkmayacağı bir arkadaş vb. varsa düşünülebilir; tabii bu iş nerede oluyor o da önemli, evinizde değilse zaten bu kısmı yaş.

ses kaydından nasıl bir delil çıkabilir düşünemedim.
kamera kaydı da senin aleyhine dönebilir. insanlık onurunu rencide etmek minvalinde bir şey deniyordu buna hukuki zeminde; boşanma davasını etkiler mi bilemiyorum ama uğraşmamış olursun böyle şeylerle.
ayrıca farkederse kendini geri çekebilir, dolayısıyla hiçbir şey olmaz.

detektif bürolarına falan bulaşma sakın.

kesinlikle olduğuna nasıl vardığını bilemiyorum (sormuyorum da, sadece bilmediğim için pek ayrıntı veremiyorum anlamında yazdım bunu) ama madem kesin; o zaman sen olduğundan daha rahat davranıp açık verdirtebilirsin; ayrıca umursanmamak zerre kadar bile kötü hissettirse onu, sinirlerini yıpratırsın, sana kardır.

sözlükte erkeklerin yazdığı aldatma-yakalama-boşanma süreci hikayelerine rastlamıştım, oraları bir karıştır, fikir edinebilir danışabilirsin o yazan kişilere ulaşabilirsen; sözlük hesaabın varsa doğrudan; yoksa da buradan biri üzerinden bağlantı kurulabilir.

bunu "sana yapılan" bir şey değil "onun yaptığı" bir şey olarak algılamaya uğraş elinden geldiğince.

bu da dahil arama kayıtları ve şifreleri sil bir süre; seni aldattığını bildiğini öğrenmesi işleri zorlaştırabilir. bildiğini bilmemesi bir avantaj.
  • dafaisss  (16.05.18 20:33:35 ~ 20:37:18) 
avukatı mavukatı siktir et şimdi. dedektif firması bul. delilleri yasal bi şekilde toplarlar. sonra da hatunun suratına şırrak diye çarpıp mahkemelerde süründürürsün.

avukattan bol ne var ak. delil olduktan sonra seni aydemir akbaş bile saul goodman gibi savunabilir.
  • Delay Fuze  (16.05.18 21:14:24) 
dedektif firmasi delilleri yasal toplar diye bir sey yok. yasal delil ancak mahkeme karariyla olur. mutlaka avukata danisin.


  • bim tribi  (16.05.18 21:52:01) 
özel dedektiflik büroları falan yasal değil bununla birlikte her izinsiz kayıt da delil kabul edilmiyor demek biraz fazla ezbere konuşmak oluyor. detayları avukatınız anlatır.


  • Jimmy McNulty  (17.05.18 01:21:13 ~ 01:21:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.