[]

Ev abonelikler

Evlenince babamın evine geçeçeğim. Kiracı vardı evde uzun süredir. Evden çıktı.
Doğalgaz ,su , elektrik abonelikleri direk babamın üzerine mi geçmiş oluyor. Yoksa gidip abonelikleri üzerine alması mı lazım?

Evde ben oturacağım için benim mi gidip abonelikleri üzerime aldırmam gerek?
Nasıl oluyor prosedür , hiç bilmiyorum.

 
kiracı kendi aboneliklerini kapatacak, sorna sen üzerine alacaksın. Onun kapattığı abonelikler otomatik birisine geçmiyor. Boş oluyor, vanalar kapalı oluyor, kullanamıyorsun.


  • The_Lollok  (15.05.18 10:48:51 ~ 10:49:00) 
Gidip abonelikleri ya babanız, ya siz kendi üzerinize alacaksınız. Babamdır, ayrı gayrıya gerek yok, ev onun, onun üstüne alayım demeyin. Olur olmaz işlerde "adınıza kayıtlı en az 3 aylık bilmemne faturası" ibrazı istenebiliyor. Hatta bazı yabancı ülkelerde olduğunu duyduğum gibi, kredi puanınızın değerlendirilmesinde bile kullanılma ihtimali olabilir ileride faturalar. kendi üzerinize alın bence.


  • deveyi diken adamin ta kendisi  (15.05.18 10:51:54) 
Ev sahibine geçiyordur belki kiracı çıkınca diye düşünmüştüm :S
Çok teşekkür ettim.

  • bnmzz  (15.05.18 10:52:33) 
@ deveyi diken adamin ta kendisi : Kendi üzerime alayım o vakit dediğiniz gibi

kiracı kapattıktan 2-3 hafta sona abonelikleri üzerime alsam sıkıntı olur mu? Maddi açıdan. Gerçi ev boş kalıp sonradan kiracı da geçebilirdi. mantıken sıkıntı olmaması gerek.

Tekrardan teşekkür ederim.
  • bnmzz  (15.05.18 10:56:47) 
kiracının çıkmasıyla sizin faturaları üzerinize almanız arasında geçen sürenin bir önemi yok. abonelikleri aldırmaya giderken eski faturaları yanınızda götürürseniz sizin için çok daha kolay olur. Bir de eve ait dask sigorta poliçesinin görüntüsünü istiyorlar bunu unutmayın derim. Bir de aslında kira kontratı isteniyor ama aile fertleri arasında nasıl bir prosedür işliyor ondan emin değilim, onu da bir araştırmanızda fayda var.


  • yercekimini kendine ceken adam  (15.05.18 11:01:14) 
Ek olarak istanbul ise iski ve igdaş internetten abonelik kabul ediyor, enerjisa etmiyor ama belki başlamıştır. Gitmenize bile gerek kalmayabilir, DASK için de poliçe yoksa bile numarası yeter.


  • John Bloor  (15.05.18 16:31:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.