[]

futbolcularin giydigi tozluk, forma ve sortlara mactan sonra ne oluyor?

yikayip antremanda giyiyorlar desen her mac her mac kac tane corabi olacak adamlarin dolabinda. her yer corap-sort olur. atiyorlar desen yazik gunah degil mi? atmiyorlarsa nasil kullaniyorlar? olayi yakinen bilen var mi? her mac sifir forma takimi giiyorlar diye biliyorum ben.




 
yıkanıyor


  • westblack  (14.05.18 21:19:57) 
bence her maç sıfır forma giyiyorlar.

belki kulübeden hiç çıkmamış adamın formasını tekrar kullanıyorlardır da o forma maç içinde çimen oluyor, çamur oluyor, rakip oyuncu çekiyor yamuluyor. rakip oyuncu isteyince veriliyor, gaza gelip tribüne atılıyor.

o formalar bize 150-200 lira. yoksa maliyeti 20 liradan çok değil. o göğsündeki adidas ambleminin televizyonda 5 saniye görünmesi ile elli tane forma alırsın. kim uğraşacak çimen lekesi çitilemekle? makineye atsan kosla vaniş oxi actionla bile yıkasan öyle cillop gibi çıkmaz. adamlar her maça jilet gibi çıkıyor.

bırak formayı çorabı, ben her maçta sıfır krampon giydiklerini bile düşünüyorum.
  • kibritsuyu  (14.05.18 22:11:15 ~ 22:12:06) 
her maç, a dan z ye her ekipman sıfırlanıyor krampon dahil. sadece kendi özel uğuru varsa futbolcunun giydiği kramponu bir daha giyiyor.


  • makarnavodka  (14.05.18 22:15:04) 
Hiç bir futbolcu sıfır kramponla maça çıkmaz. Hatta yeni kramponlari paf takımına verirler, giysinler ayak şeklini alsın diye.

Ekipmanlar da yamulmadigi sürece yıkanır.
  • valentinov  (14.05.18 22:16:54 ~ 22:20:03) 
arkadaşlar formalar her maç yenilenir. yıkanmaz. bu a takımlar için geçerli tabi. altyapı takımlarında ise formalar yıkanır. yeniden kullanılır.

maç bittikten sonra bazıları tribüne forma atar. bir çoğu önceden söz verdiği kişilere formaları hediye eder. görmeyiz ekranlarda.

kramponlar ise büyük oranda en fazla 5 maçta bir değişir. çünkü deforme olup açıldığında ayak içerisinde oynar ve sakatlığa sebep olur. sıfır alınan kramponda ise ayak cuk oturur o da sakatlığa sebep olabilir bu yüzden 1 maç oynanmış krampon en faydalısıdır. ama futbolcular bu işi antrenmanda halleder rahat tempomda. aynı kramponu maçta giyer.

kaynak sağlamdır.
  • iddaaci  (14.05.18 22:52:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.