[]

Yeni doğum yapan kedi ve yavrularına dair ipuçları

Merhaba, kedimiz dün biz evde yokken 3 tane yavru doğurdu. Veterinere danıştık bir şeye ihtiyaç var mı, ne yapmalıyız vs. diye ama anne gerekeni yapar dedi. Bu konuda tecrübesi olan kişilerinde fikrini merak ediyorum. Gerek anne için gerek yavruları için yapılması gereken hassas bir şeyler var mı?

Biraz ihtiyatlı biri olduğum için hüsnükuruntu yaratıyor olabilirim, belki de hiçbir şey yapmaya gerek yoktur. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.


 
yavrulara dokunmayın elinizle sakın. elinizden bir koku geçerse anne kedi yavrularını tanımıyor sonra.


  • dedimmidemedimmi  (14.05.18 16:38:14) 
Yavruları ellemeyin, anneyi sevin. Annenin huyu değişebilir daha tedirgin ve evhamlı olacaktır muhtemelen.


  • megalomaniac  (14.05.18 17:04:28) 
yavrulara dokunmayın önerisi ev kedilerinde geçerli değil, benim kediler daha doğduğu andan itibaren elimiz değdi. Hiç bir şekilde dışlama olmadı çünkü sizin kokunuza zaten aşina anne. Anne emziriyor ve çiş yaptırmak için popolarını yalıyorsa yavrular için yapmanız gereken bişey yok. Ancak annenin beslenmesinin bol protein ağırlıklı olmasını ve suyunun sürekli taze olmasını sağlayabilirsiniz.Onun dışında miniklerinizin o tatlı hallerini izleyip mutlu olabilirsiniz. Yok böyle güzellik. Teyze, hala , amca ,dayı olmak gibi bişey. bakımı sizi endişelendirmiyor ancak canınıdan bir parça gibi oluyorlar :)


  • i am a legal alien  (17.05.18 21:57:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.