[]

Tuvalette kitaplik

Birinin evine gittiniz tuvalete girdiniz. Klozetin hemen yaninda bir kitaplik gordunuz. Belli ki eleman isini gorurken atom fizigi, freud'dan alintilar, sen ben ve insanlik, akiskanlar mekanigi kitaplari okuyor.

Nasil yorumlardiniz? Iyi, kotu, mantikli, eleman pis vs seklinde


 
Muhteşem yorumlarim.
Benim de hayalim..

  • güneyli çocuk  (13.05.18 13:56:15) 
Tuvalette bir şeyler okumak gayet normal ama bunun için orada kitaplık kurmak pek mantıklı değil. O an okuduğun bir şey vardır, bölünmesin diye yanında götürürsün de kitaplığı orada kurmak için tuvalette gereğinden fazla vakit geçiriyor olmak lazım. Evin diğer bölgelerinde okumaya harcanan vakit > tuvalette okumaya harcanan vakit olduğundan olumsuz bakarım. Tuvalet gibi nemli bir ortam kitap muhafaza etmek için pek uygun değil zaten. Bir de kişinin kendisi dikkat etse de tuvaleti kullananlar onun kadar hijyenik olmayabilir, orasına burasına dokunduktan sonra kitapları karıştırabilir :/


  • pike  (13.05.18 14:09:26 ~ 14:13:15) 
basur.


  • herhaltibiliyoring  (13.05.18 14:10:27) 
kitap okumayi sevmeyen ama gösterişe merakli, kendini oldugundan farkli gostermeye calisan biri oldugunu dusunurum. tuvalette kitap okunur da kitaplik nedir yahu? sen oradaki kitaplari sadece tuvalette mi okuyorsun diye aklima gelir. hele tuvalet duş ayni yerdeyse nemden falan o kitaplar zaten bir kac ayda buruş buruş olur.


  • robokot  (13.05.18 14:29:21) 
tuvalette bir şey okumak, telefonla ilgilenmek, vs hepsinden iğreniyorum. mantıklı açıklaması var ya da yok. bunu yapan arkadaşlarımın telefonlarını dahi elleyemem.


  • violetsky  (13.05.18 14:29:45) 
Akışkanlar mekaniği okuyorsa helal olsun derim, 3. de geçeceğim bu dersi inş. :) Doğruyu söylemek gerekirse pis olduğunu düşünürdüm. Ben tuvalet, banyo gibi yerlerde sadece gerekli? işlemlerin kısa sürede halledilmesi taraftarıyım. Bir de spoiler olacak ama, Heisenberg tuvalette bıraktığı bir kitap yüzünden yakalandı. Sen o kadar laboratuvar kur, dünyaya uyuşturucu yay, adam zçarken senin kim olduğunu bulsun. Böyle "b*ktan" bir yakalanma hikayesi olmaz. Olmamalı.


  • dissendium  (13.05.18 14:34:06) 
tuvalette kitap okumak normal ama oraya kitaplık yapmak gıcık bi şey. sinir bozucu gelirdi bana.

ortam da çok sinir bozucu tuvaletten çıkıyosun: "froyd okuyosun... çok severim :) kaldığın yere tuvalet kağıdı koymuşsun biraz göz attım içerde."
  • ssiradanbirigibi  (13.05.18 14:42:45) 
Tuvalette kitap okumak, telefonla ugrasmak falan bence iğrenç ve saçma seyler. Isyerinde falan tuvalette isini gorurken eşiyle dostuyla konusanlari duyuyorum nasil bir saçmalik ve telefonun diger tarafindakine saygisizliktir anlamiyorum. Tuvalette Kitaplik kurmak da benim icin cok gereksiz ve biraz da pis bir olay.


  • aquarium  (13.05.18 15:03:00) 
Aşırı düz adam olduğunu düşünürüm. Ev, tuvaletten oluşmuyorsa son derece gereksiz bir eylem.


  • harvey  (13.05.18 15:08:25 ~ 15:09:00) 
Fazla zorlama bir hareket diye düşünürdüm. Atom fiziği değilde karikatür dergisi, magazine filan olsa heralde çok zaman geçiriyor tuvalette diye düşünürdüm.


  • battal gemalmaz  (13.05.18 15:10:58) 
İğrenç


  • gölgede aynı  (13.05.18 15:43:56) 
hemoroid. düzenli kabız.


  • babilbaligi  (13.05.18 16:59:25) 
banyoda kitaplık? olmamış. ben de yurtdışında yabancı birinin banyosunda dergilik görmüştüm. hani pis diyemiyorum tam olarak, temiz de olabilir ama banyoya kitaplık kurmak da tuhaf, olmamış geliyor.


  • pinkpeony  (13.05.18 17:08:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.