[]

Hastalık hastalığı nasıl yenilir

Artık vücutla ilgili ne duysam kafaya takıyorum baş aşağı durunca kan beyne gidrr veya her saniye kalp krizi geçirme ihtimali falan aklıma girince beni rahatsiz ediyor. Bu durum nasıl geçer




 
belki terapi falan işe yarayabilir ama daha hızlı ve kesin yolu psikiyatr. panik atak ve anksiyete sanki durumun. basit bir başlangıç ilacı yazsa rahatlarsın zannımca. giderek artacak çünkü bu durum. kendimden biliyorum.


  • kaybeden adam  (13.05.18 01:05:58) 
Kesin çözüm arıyorum ilaçlar kesin çözüm değil


  • her gece aç  (13.05.18 01:07:26) 
bu da dahil hiçbir şey için kesin çözüm yok. sadece sana etkisini hafifletebilir, baş etmeyi öğrenebilirsin; ilaç ya da terapi, ikisinin de sonu buraya çıkıyor.


  • dafaisss  (13.05.18 01:59:58) 
korkmayi ogrendiginiz gibi korkmamayi da ogrenmeniz mumkun. Bunun icin interoceptive exposure terapisi yapiyorsunuz. Kendiniz de yapabilirsiniz. Kaynak isterseniz google.


  • tezek  (13.05.18 02:25:34) 
birader sen de ne çeşit bi ruh hastasısın aq, her gün başka bi hastalık hakkında yazıp ilaç istemiyorum diyorsun.


  • der meister  (13.05.18 02:26:19) 
hakkaten kacinci kere soruyorsun bu soruyu, kesin cozumu yok ve profesyonel destek olmadan aşamazsın kolay kolay.

kesin cozumu var da milyonlarca kisi bosuna mi bu ve benzer iskenceleri cekiyor saniyorsun?
  • robokot  (13.05.18 02:54:27) 
Gerçek bir hastalığa sahip olunca geçer:) şaka bi yana kendiniz baş edemiyorsanız destek alın tabii.


  • unlem  (13.05.18 03:16:38) 
Ben de öyleydim yıllar yıllar önce, kendiliğinden geçti sonra. Bakıyorum bu süreç içinde bende neler değişmiş.

-Dinin etkisi hayatımda daha az yer kaplar olmuş. Ölümden sonrasını daha az düşünmek iyi geldi.(çünkü bende bu hastalığın ölüm korkusuyla paralel geliştiğini düşünüyorum)

-Sabah akşam ders çalışmayı gerektirecek bir hedefim olmuş. Canla başla bağlanacağın bir hedefinin olması sana iyi gelebilir.

-Bir de son zamanlarda düşündüğüm; hastalık varsa, hastalık bulaşma ihtimali varsa bağışıklık sistemi diye bir şey de var. Sanki o süreç içinde hep bunu göz ardı etmiş gibiydim. (Otobüste demirlere peçeteyle dokunurdum.) Yediğine içtiğine dikkat et, gereken koruma önlemlerini al. Takıntılı olma bilinçli ol yeter. :)

-Bir de hastalık araştırmayı bırak. O zamanlar çok araştırırdım ağırlaştırmaktan başka bir işe yaramıyor.

Hala ufak tefek şeyler aklıma gelmiyor değil. O hastalığa ait vücudumda gerçekten objektif somut kanıtlar var mı diye kendimi sorguluyorum. Yoksa "Beynimi boş şeylerle meşgul etmeye gerek yok" diyerekten sonsuzluğa uğurluyorum.

Lafla sözle olmuyor onu da biliyorum. Destek almaktan çekinme derim. Umarım atlatırsın kısa zamanda
  • amaranta  (13.05.18 11:36:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.