[]

Yalan başlık

eksisozluk.com

1. Bu insan nasıl bi şekilde yalan yanlış başlık açabiliyor? Kimse mi dur demiyor?
2. Bu başlığı açan nasıl bir ahlaksız sizce?
3. İnsanlar salak mı ki her söylenene inanıyor? Niye kimse kaynağı okuma zahmetine girmiyor? Niye böyle bizim insanımız?

En muhalif halimle ben kuduruyorum bu saptırma karşısında.

 
Niye yalan ki? Odatv haberinde cümle geçiyor.

"...Yurt dışına gidin; orada yapamadığınız her şeyi burada yapabiliyorsunuz. Orada yere tüküremezseniz, burada tükürüyorsunuz, kırmızı da geçemezsiniz, burada geçiyorsunuz. Burada iktidar, yasal bir düzenleme yaptığında ayağa kalkıyoruz. Herkes kurallara, yasaya uyacak. Biz fazla özgür bir ülkeyiz."
  • nundu  (12.05.18 22:43:17) 
Okuduğunu anlamakta sorun çekiyor büyük bir kısım da sanırım.


  • devilred  (12.05.18 22:45:42) 
İçinde yazıyor aynı şekilde. İroni yapıyor olsa başlık yalan diyebilirsin ama adam gayet ciddi. 200 yıllık ekonomiye çomak sokan büyük lider filan diyor.


  • Lim5  (12.05.18 22:46:03) 
İroni yapıyor. Diğer söyledikleriyle bunun bağlantısı yok.


  • devilred  (12.05.18 22:49:33) 
İnsanlar sürekli diken üzerindeyken, o kadar gazeteci hapisteyken Hülya hanımkardeşime katılıyorum o özgürüz ki sokağa tükürebiliyoruz ehi ehi dersen yaptığın şey ironi filan olmaz. Avrupa sistem ve kuralları takip ediyor o yüzden özgür sanıyorsunuz diyor. Türkiye'de de kanunları takip edelim, insanları adil şekilde yargılayalım, yakınlarımızın dosyalarını örtbas etmeyelim diyeceğine bak ne kadar özgürüz diyor. Aslında neyi savunduğunu ve ne demek istediğini kendi de bilmiyor.


  • Lim5  (12.05.18 23:03:36) 
Evet muhaliflerin en sinir olduğum davranışlarından biri. Yıllar önce tayyip erdoğan doktorlara iğne yaptırmam hemşirelere yaptırırım. Benim için pratiklik kazanmış olmak daha önemli diye bir söz etmişti. Bir çok kişi doktorluğu küçümsüyor diye alıp yürümüşlerdi.


  • for day to break  (12.05.18 23:09:26) 
En az karşı taraf kadar salak bunlar da. Ülkeden umudum kalmadı.


  • devilred  (12.05.18 23:52:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.