[]

değişim

Çocukluğunuzda ''güvende'' hissettiğiniz zamanlar vardır aklınıza kazınan, sonra genclıkte huzurlu hissetiginiz anlar vardır (benim sigaraya başladığım gündür bu) sonrasında bazıı an'lar aklınıza kazınır.

Ve fakat değişim her şeyi elimizden alır. imagine..babanız felç geçirmiş (herkes icin allah korusun) hastanede yanınızda, bir sürü duygu var duyduğunuz. Ama değişim diyor ki, daha da kötü olacak, belki peder vefat edecek ve bu dünyada tanıdıkların dısında yalnız kalacaksın.

ilk sorum: böyle güven,huzur,aidiyet duyup ''fotoğrafını çektiğiniz'' anlar var mı?

ikincisi: Değişimi hissettiniz mi hiç tam olarak? ''işte hayatım tamamen değişiyor'' dediğiniz anlar oldu mu?

 
@üğpoıuy bebişimin 2. cümlesine +1 diyorum.

Benim de 2 dedem, babaannem, 1 amcam, birkaç uzaktan akrabam ve komşum olmak üzere çeşitli cenaze tecrübelerim oldu. Aynılarının daha kötüsünün benim başıma geleceğini fark etmiştim daha ilkinde. Hayatta her şey daha kötüye gidiyor aslında. Şu anki zamanın en iyi zamanın. Ertesi gün kendini mutlu bulabilirsin ama aynı zamanda yaşlanmaya, ölüme, kaybetmeye daha yakın oluyorsun. Bence bu gerçek bir değişim.
  • dissendium  (12.05.18 20:49:29) 
1-) var
2-) yok

  • Amaranta ursula  (12.05.18 20:50:38) 
2 sene önce tatile gitmiştim güneyde bir yere. sahile yürüme yolu böyle gölgeli ağaçlı bir patikaydı. çiçekler falan. ben her sabah 7-8 gibi yüzmeye giderken janis joplin-summertime dinlerdim o yolda.
şimdi ne zaman kafam dolsa summertime dinliyorum ve tekrar o yolda o huzurla yürüyorum.

  • neverlose  (12.05.18 21:36:28) 
İnsallah bu anı unutmam dediğim anlar var; fotografını çektiğim. Bir de o ana ait kokularla yerleşiyor. Böyle bir anı en son 2 gun once kizimi parkta sallarken birden basini salincaga yaslayip dakikalarca gokyuzunu izledigini gordugumde yasadim. Cok mutlu etti beni o gokyuzunu kesfettigi hali.


  • turuncujelibondanhazzetmeyensarijelibon  (13.05.18 02:08:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.