[]

Avrupa yakasından Sabiha Gökçen'e kesin yetişir miyim?

10:20 dış hat uçağı.
Arkadaşım saatte bir evinin önünden otobüs geçtiğini söylüyor, 1 saat sürüyormuş.
Bir gece önce arkadaşımda kalmak istiyorum ama uçağı kaçırmaktan çok korkuyorum.

Yoksa İzmir'den direkt aktarmayla gideceğim.
Ne yapayım? Kalayım mı arkadaşımda? Gerekirse sabah 3'te bile çıkarım yola (otobüs varsa)

İstanbul acemisiyim, sadece aktarmalarla ayak bastım bu güne kadar. O yüzden bu telaşım.

edit: 4. Levent tarafından geçeceğim

 
avrupa yakasının neresi? beylikdüzü mü beşiktaş mı?


  • mahmut29  (12.05.18 15:40:36) 
uğraşılmaz ya, direk gökçen’e in uğraşma o stres ile


  • cedex  (12.05.18 15:41:44) 
tam olarak ne sormaya çalıştığınızı anlayamadım. yeterince erken çıktıktan sonra fizandan gelseniz yine yetişirsiniz. avrupa yakasında nereden yola çıkacaksınız, otobüs hangi otobüs bu detaylar önemli.


  • nrmnm  (12.05.18 15:42:16 ~ 15:43:32) 
4. Levent'ten geçeceğim. Arkadaşım 24 saat otobüs var dedi, muhtemelen İETT değil.


  • hadi ya la  (12.05.18 15:51:54) 
Arkadaşının dediği gibi otobüs var, e-3 kodu ve otobandan gidiyor. www.iett.istanbulİHA%20GÖKÇEN%20HAVALİMANI%20-%204.LEVENT%20METRO-İETT-Otobüs-Sefer-Saatleri-ve-Durakları saatleri böyle, eğer haftaiçi gideceksen hiç şansa bırakmadan 6.20 otobüsüne bin, 7'den sonra ortalık karışabilir.


  • austra  (12.05.18 19:53:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.