[]

Fatih Portakal'a bir şey yapamıyorlar mı? :D

Merhaba arkadaşlar. Fatih Portakal yıllardır muhalif kişiliğiyle FOX TV ekranlarında boy gösteriyor ve bazı insanların bir taraflarını yakmaya devam ediyor :D Diğer kanallarda muhalif olan herkes bir şekilde işten çıkartıldı veya haklarında çeşitli suçlar bulundu, ancak Fatih Portakal'a hiçbir şey yapamıyorlar. Fatih Portakal eminim düzgün yaşantısıyla bunlara açık vermiyordur zaten de. Peki bunun sebebi nedir, FOX TV'nin Amerika kökenli olması mı?




 
Sahibi amerikalı olduğundan üzerinde siyasal bir baskı yok. Ayriyeten ''fatih portakal ile ana haber'' bir haber programı olmasına rağmen reytinglerde her gün ilk üçte. Sanırım fox tv türkiye'nin kazandığı gelirin çoğu fatih portakalın sırtından. Hani futbolda 10 numara giyen kilit adam olur ya öyle bir şey işte.


  • biravekahve  (12.05.18 12:42:48 ~ 12:43:07) 
bu mantıkla sözcü, diken vs gazetelerini de hemen kapatmaları gerek, iktidar her zaman karşısında cılız muhalefeti bırakmak ister o yüzden bir şey olmaz.


  • mysql34  (12.05.18 13:59:55) 
Ben de merak ediyorum. Ayni şekilde İsmail Kucukkaya'da açık sözlü, iktidarı eleştiriyor. Kucukkaya bir ara yaptığı haberlerden dolayı uçağa alınmamış, bir de şu an hakkında açılmış bir dava var.

Fatih'e de her an her şey olabilir, kendisi de bildiğinden eşine başına bir şey gelmesi durumunda araması gereken numaraları vermiş. Geçen yıl bir gazetede okumuştum bunları.
  • geçerkenugradım  (12.05.18 14:03:10) 
istedikleri anda istedikleri her şeyi yapabilseler en başta emin çölaşan ı atarlar içeri. düzmece kanıtlar, kumpas olmadan eğer her hangi bir suçlu eylemi yoksa bir şey yapamazlar. zaten neden yapsınlar? ellerine ne geçer portakalı içeri atmakla? hem muhalif kesimi daha çok nefret ettirirler hem de kararsız kesimden oy kaybederler. açık konuşalım portakal ın muhalifliği çok düzeyli kendisi nerede durması gerektiğini çok iyi biliyor ama işte bu yoklukta insanlar o kadar aç ki kendisini çatır çatır muhalefet yaptığını zannediyor. yok öyle bir şey. ahmet şık çatır çatır muhalefet yapıyordu lakin herkes o kadar cesaret sahibi değil.

Bir de tabi yukarıda dedikleri gibi en ezici çoğunluğa sahip iktidar bile mutlaka karşısında muhalif bir duruş olmasını ister. post modern diktatörlükler demokrasi ile beraber yaşayabiliyor ancak.
  • issiz karga  (12.05.18 15:01:42) 
yavaş yavaş sıra onlara da gelecek. yıllar önce yok artık yapılmaz dediğimiz bir çok şey yapıldı. bu seçimleri de kazanıp 5 yılı garantilesinler bakın tek bir muhalif gazete v.s. kalıyor mu.


  • nuisance  (12.05.18 15:21:01) 
Onun siyasete atılmasını bekliyor olabilirler.


  • 1adam  (12.05.18 15:49:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.