[]

Staj başvurunuzu hatırlıyor musunuz?

Kac sirkete basvurmustunuz nasil yapmistiniz? Gun itibari ile basvurdugum ilan sayisi 267 oldu. Geri donus su an 0 acikta kalacak gibi hissediyorum. Tanidik falan da yok. Kendi deneyimlerinizden bahseder misiniz?




 
Bu yaz için Türkiye Basketbol Federasyonu'na başvurdum, tanıdık falan da yoktu hiç. İlk başvuru da kabul aldım. 1 Haziran'da da staja başlıyorum. Tamamen şanstı belki, bilemiyorum.

Kolay gelsin.
  • deveyidiken  (11.05.18 23:29:29) 
Okul stajı 1. İstediğim yerin müdürü konuşma yapmaya gelmişti. Gittim yanına ben sizin orada staj yapçam dedim. Ok dedi
Okul Stajı 2. Torpil.

İş stajı yapmadım ama yardımcı olabilitem var. Dm den gel.
  • valentinov  (11.05.18 23:40:02) 
25 yere başvurmuşum mail yolu ile şimdi saydım soruna cevap vermek için. bugün öğle saatlerinde aradılar birinden, onaylamışlar başvurumu. benim de tanıdığım falan yok. bu staj işlerinde genelde şirketler ofis veya şantiyelerine yakın konumda olan kişileri de tercih edebiliyor. yakınındaki yerleri de bir gözden geçir eğer varsa. onun dışında işin nasip-kısmet tarafı da var tabi. sabır etmek lazım. kolay gelsin, umarım içine sinen bir yerden kabul alırsın.


  • fyodor fyodorovic  (11.05.18 23:45:18) 
Bu 267 sine de elden cv ver. İk larina gidip. 15 ten sonra rahatlarsin konusma asamasinda. Girer girer cikarsin. Eglenceli de olabilir. Sonucta 267 tane evinden gidilebilecek konumda yer bulmussun. Bas cv ni, tum gun dolas dagit.


  • ykyt  (12.05.18 00:04:42) 
Sektör ne belki yardımcı olacak birileri çıkar buradan?


  • suicides underground  (12.05.18 00:18:28) 
Yonetim bilisim sistemleri okuyorum duyuru acmayi da dusundum aslinda. Denizli de okuyorum ama istanbulda yasiyorum staji da istanbul da yapicam o yuzden su an elden cv verme gidip konusma imkanim yok. :(


  • ceann deas  (12.05.18 00:44:49) 
iş bu kadra son dk ya kalmış ve hala cevap yoksa telefon açmak şansını artırır. her firma yüzlerce cv alıyor, arasında kaybolup gidersiniz. telefon açıp ne stajı yapmak istediğinizi, beklentinizi, ne şekilde yardımcı olabileceğinizi vs anlatın.


  • sttc  (12.05.18 09:08:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.