[]

Kedi İçin Evde Önlem

Bir haftadır bir adet şirinlik sahiplendik kendisi iki aylık. Evde neye dikkat edelim? Güvenliği için nasıl önlemler alalım? Neyi kapalı tutalım? Bakımı konusunda püf noktalar var mıdır?
Bunun dışındaki önerilere de açığız.
Bunlar ev arkadaşımla ortak sorularımızdı, benim özel sorumsa şu: benimle birlikte uyuyor ama gece kafasına estiği anda uyanıp her yerimi çizerek kendince oyun oynuyor beni de uyutmuyor, nasıl bir yol izlemeliyim?
Şimdiden tişikkirlir sipirminlir ^.^

 
kablolara dikkat etmeli.
uyutmaz normal. ilerde belki huyu değişir,bebek olduğundan olabilir. benimki de öyle idi.

  • biravekahve  (11.05.18 22:33:19 ~ 22:33:29) 
Camlara hemen açılmayacak sağlam sineklik takın. Yukarıdan yarım açmayın.
Balkonda demirler varsa branda gerin. Altından geçmesin diye kapatın. En iyisi cam balkon veya file.
Tuvalet penceresine plastik menfez yapıştırın. Orayı da yarım açmayın.
Kabloları ortada bırakmayın.
Mutfağa pek sokmayın. Ocakta bir şey varken özellikle.
Boynuna bir yere takılınca ayrılan emniyetli ve zilli tasmalardan takın. Üzerine basmayın hayvanın.

Seni çizerse yataktan aşağı at.
  • Lim5  (11.05.18 22:36:07 ~ 22:37:20) 
Kabloyu kaldırmak mantıklı

@biravekahve umarım değişir
@lim5 siyah bi de üstüne basmamak için tüm ışıklar açık dolaşıyoz :) ilk iki gün ben yataktan attıkça o geri geldi uykusuz geçirdim günleri son üç gündür uyandırdığında salona geçip uyuyorum :( az daha büyüsün bu bana "bu saate kadar kiminleysen git onun yanında uyu" da der, korkuyorum iskender :(
  • serbest gezen koala  (11.05.18 22:50:56) 
Küçücük haliyle seni yatağından ediyorsa yarın bütün evi ister. Gündüz iyice yor. Gece üç gibi kalkıp delirecek hali kalmasın.


  • Lim5  (11.05.18 23:24:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.