[]

Biyografi

Geçen gün I, Tonya'yı izledim, hoşuma gitti. Buna benzer çok bayık olmayan, ilginç hayat hikayesi olan birilerinin biyografisi var mı tavsiye edebileceğiniz?




 
The Founder güzeldi. McDonalds'ı McDonalds yapan adamın hayatını anlatıyor. Kendisi tam bir şerefsiz olduğu için de filmin akıcılığı iyi. Başrolde de Michael Keaton var, severim kendisini baya.


  • nundu  (11.05.18 20:35:31) 
O filmi daha izlemedim ve benziyor mu bilmiyorum ama Temple Grandin filmi biyografi olarak çok hoşuma gitmişti benim.


  • uyusam iyi olur  (11.05.18 20:36:52) 
Motosiklet günlüğü
Umudunu kaybetme
Sıkıysa yakala
Mar adentro
İnto the wild
The wolf of wall street
Piyanist
İntouchables

Ilk aklıma gelenler bunlar.

Edit ben sadece film yazmışım kitap olarak da:
Lumumba ( kendisi kara afrika' da işkenceyle öldürülen ilk başbakandır. Ben kitabini okumuştum filmi de var.)
Bir dinazorun anilari( gerçi bu otobiyografi ama dili cok güzel tavsiye ederim)
  • Amaranta ursula  (11.05.18 20:57:43 ~ 21:08:24) 
Malcolm x otobiyografisini okuyorum. Yazar alex haley. İlgi çekici olduğu su götürmez


  • EasyTiger  (11.05.18 20:58:11) 
Lance Armstrong'un hayatını anlatan The Program. www.imdb.com


  • hangi bujar to ne kujar  (30.05.18 11:14:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.