[]

TTNET kurtulma..yardım.

Arkadaşlar hiç istemeyerek ailemin baskısıyla ttnet bağlattım eve.(hepsinin altyapı türk telekomMUŞ onu alalım diye tutturdular)

paket hipernet vdsl; 50 gb AKK 25 mbit internet ayda 70 lira...

ne kadar hız testi yapsam da bırakın 25 mbiti,yarısını alamadım,en fazla aldığım 7-8 mbit hız.Şehir de kötü altyapı olarak,marmaris ama inanın para cebimden çıkmasa da rahatsız oluyorum içime sinmedi. Ben türknet falan istiyordum.

Henüz 3-4 gün oldu bağlatalı,dün arıza kaydı bıraktım bugün teknik eleman geldi bi dolu safsata saydı,ethernet ile bağlanırsan daha güçlü olur da,interneti çok kalabalık kullanmayın hızı düşer de (2-3 kişiyiz evde o da aynı anda değil)bi dolu şey saydı. Ethernet kablosuyla bağlantım 1 mbit anca farkettti:D

Ben nasıl kurtulabilirim Türk telekomdan? ilk 15 gün içinde vazgeçmeyle ilgili bir durum varmış sanırım. 100-200 lira masraf ödemeye de razıyım yeter ki 25mbit bekleyip 4-8 arası kullanmayım. Geçen 720p video izleyemedim ya.

Şimdide nteşekkürler.

 
tamam iptal edin. bir ay kullndıysanız bir aylık indirim farkını cayma bedeli odarak ödersiniz fatyuraya ek olarak. bu kadar abartılacak bi durum yok.


  • elorelia  (11.05.18 19:50:21) 
internet sağlayıcılar 24 ay tahattüt verdirseler de vatandaşa, tüketici haklarına göre vatandaş 1. ay ve 13. ay ceza bedeli ödemeksizin cayma hakkına sahptir. cayma bedelini öde, önce bir kurtul bunlardan. daha sonra o bedel için tüketici hakem heyetine başvurabilirsin.

elinin güçlenmesi için, iadeli tahattülü olarak senin almak istediğin hizmeti bu düzenbazların bunu sağlayamadığını, alamadığın hizmete de para ödemek istemediğini belirttiğin bir yazı yazıp gönder. elinde belgen olsun. tüketici hakem heyetine onu da sun.

internetaltyapisorgulama.com şurdan bir altyapınızı sorgulayın bakalım max kaç verebiliyorlar. bu arada sinyal sıkıntınız büyük ihtimal leş modemden kaynaklı. superonline serefsizleriyle çok uğraşmıştım. bu tür sıkıntılar genelde modemden oluyor.
  • aslan burcu kadini  (11.05.18 20:55:48) 
Sadece 1 aylık indirimi ve cayma bedelini ödeyip kurtulamıyorsunuz sanırım, bir de hat tesis/kurulum ücreti diye bir şey kaktırıyorlar.

Geri alır mısınız bilmiyorum araştırın.
  • John Bloor  (12.05.18 10:40:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.