[]

şampuan yerine yeşil sabun kullananlar

nasılsınız? tüm vücuda hızlıca yeşil sabun uygulasam nolur? sabun ayrı şampuan ayrı duş süresi baya uzuyor.




 
yeşil sabunu bilmiyorum ama nivea'nın, adidas'ın falan hem şampuan hem duş jeli olarak kullanılan jelleri var onlar da denenebilir.


  • sanal uyku  (11.05.18 17:36:13 ~ 17:36:27) 
Kadinsan saca yesil sabun olmaz, saci mahvedersin.

Vücut icin ideal olan o zaten.
  • chitosan  (11.05.18 17:38:03) 
Güzel olur. Saçlar için bir alışma evresi gerekiyor, bir iki ay sert oluyor saçlar (bende öyle oldu), alıştıktan sonra mis, şampuandan bir farkı yok.
(1 seneyi aşkındır sadece zeytinyağı sabunu kullanıyorum, hem vücut için hem saçlar için)

  • peggy  (11.05.18 17:39:11) 
Uzun yıllardır hem saçlarımı hem vücudumu zeytinyağlı yeşil sabunla yıkarım. Çok memnunum, hiçbir zararını görmedim.


  • i m cool with that  (11.05.18 18:00:50) 
tamamen psikolojik olabilir ama sabun bende daha az bas agrisi yapiyor. Bu arada zeytinyagli sabundan cok defne sabunu tavsiye ederim.


  • elan vital  (11.05.18 18:32:08) 
Bende yıllardır yeşil sabun kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim. Bulabilirsiniz marketlerden değil de köy veya pazarlardan alın.


  • thin capitalization  (11.05.18 18:58:11) 
Çoğunluukla zeytinyağlı sabunla yıkıyorum. Arada kafam ona da alışıyor, bir süre şampuana dönüp sonra tekrar sabuna dönüyorum.
Zeytinyağlı sabun şampuandan çok daha iyi geliyor.
Vücut için de kullanılmasının hiçbir sıkıntısı yok. Kullanıyorum lifle.
  • aychovsky  (11.05.18 19:04:18) 
uzun zamandır saçımda şampuan kullanmıyorum. çabuk yağlanan bir saça sahibim, sabun bunu biraz daha geciktirdi. güzel kokmuyor diye vücutta kullanmıyorum sabunu.


  • kablelvuku  (11.05.18 19:22:48) 
peggy+1

kadının. yıllardır sadece yeşil sabun kullanıyorum. saçları da kısalınca duş sürem 8 dakikaya kadar düştü.

zeytinyağlı defne sabunu kullanıyorum. gayet memnunum.
  • balik kraker  (11.05.18 23:48:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.