[]

alzhemier böyle mi oluyor

sb www.facebook.com




 
Yok, bizzat anneannem alzheimer hastası. Hatta son evre, yatalak ve midesinden besleniyor sadece nefes alıyor. Ne konuşma var ne başka bir şey. Bütün evrelerini gördük ama hiç böyle olmadı, bazen kendi başına sokağa çıkıyordu bundan yaklaşık 5 sene önce falan. O tarz durumlar olabiliyor. İşte suratınıza bakıyor mesela bazen kim olduğunuzu hatırlamaya çalışıyor. Sona doğru yaklaşırken ise kurduğu cümlelerde bozukluk oluyor, kafasına bir iki kelime takıyor ve sürekli onları söylüyor. Ama tutup böyle kendi başına konuşması olmadı.


  • goodenuff  (11.05.18 17:29:06) 
Böyle olduğu durumlar da var. Misal benim anneannem. Sürekli kavga ve tartışma içinde. Fakat karşısında birisi yok. Habire bir seyler anlatir ve sinirlenip kizar. Kendi kendine söyleniyor birilerine. En son beni askerler almaya gelecek beni sakla diyordu mesela.


  • sansli pipi  (11.05.18 19:01:01) 
goodenuff üzüldüm inşallah düzelir


  • _k_u_z_g_u_n_  (11.05.18 19:21:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.