[]

Türkler internette çok vakit mi geçiriyor_?

sadece türkler değil araplar azeriler falan filan da. örneğin twitterda muhakkak trend topic olan mevzularımız var. en kofti sitelerde bile türk yorumcuları görebiliyoruz. sanki diğerleri hep dışarıda eğleniyor geziyor da biz evde bilgisayar başındaymışız gibi geliyor..




 
AB'nin OECD'nin raporlarinda bunu gorebilirsin. Bilimsel olarak da kanitlanmis bir sey bu. Hangi sitelere girdigimiz falan bile gorunuyor, ornegin bolge muhafazakarlastikca porno izlenme oranlari falan artiyor.


  • Traveller  (10.05.18 23:33:53) 
Evet oyle. Turk millettinde disarida takilma kulturu yok. Avrupalilarin evlerlrtiyle Turklerin evlerine bakip karlislastirma yaparsan bunu farkedersin mesela.


  • stavro  (10.05.18 23:33:57) 
E zaten kapali, muhafazakar bir toplum, internet de dunyaya acilmanin en basit ve populer yolu


  • baldur2  (11.05.18 00:17:34) 
Vpn'ler engellenmedikçe dışarı çıkmayı düşünmüyorum.(bkz: vikipedi)


  • fatih baker  (11.05.18 01:31:20 ~ 01:54:51) 
bir avrupalı veya amerikalıdan farklı değildir, hatta ortalamaya vurursan onların daha yüksektir; bu TT olayları ise sadece kolay organize olabilme özelliğimizden dolayı bence.


  • gezegen olan pluton  (11.05.18 01:35:42) 
bence her millette böyle. algıda seçicilik olabilir.


  • hknty  (11.05.18 02:01:31) 
Sorunlu insanlarız o yüzden. mutlu değiliz, internette mutlu olmaya çalışıyoruz. Amerikalılarda çok giriyor, onlarda sorunlu. Reddit falan alayı sapık insanlardan oluşuyor. Hayatı güzel giden, dışarda eğlenebilen, kafası rahat, bir sorunu olmayan insan gelip duyuruda ekşide falan 24 saat geçirir mi allah aşkına :D Bakma burada ekşide instagram'da falan millet atıyor tutuyor şöyle girerim böyle kaçarım kimse yakalayamaz. 20 bin maaş alıyorum yetmiyor yha :(( diyenlere hepsi sallıyor :D


  • Capariz  (11.05.18 02:29:03) 
valla diğer arkadaşları bilmiyorum da ben bayağı çok geçiriyorum :/


  • yuto  (11.05.18 02:28:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.