[]

Alkol bırakılmadan göbek eritilir mi

Merhaba. Ansızın gelen hayatta değişiklik yapma isteğiyle karşı karşıyayım ve galiba skinny fat sınıfındayım. Kol, bacak ince ama göbek bölgesi yağlı ve şişik. Spora da başlayacağım ancak çok sık cin ve votka içiyorum. Bununla birlikte bol bol tonik, ananas suyu vs de gidiyor doğal olarak. Bu durumdan vazgeçmeden yine de göbeği eritebilir miyim? Niyetim kas değil, göbekten kurtulmak :)




 
Eritebilirsin diyenler çıkacaktır. Ben hayır diyorum. Alkoldeki kaloriye bir bak, sonra pizza, hamburger, makarna vs bak.


  • bos gezenin bos ustasi  (10.05.18 19:42:36) 
Her gün en az 4 bira içiyorum. Son 1 ayda spor yaparak ve yediklerime dikkat ederek 5 kilo verdim.

Verilir yani. Ama haftada 2-3 gün rakı sofrasına oturup 3-4 saat meze, kızarmış ekmek, tatlı falan takılıyorsan veremezsin.
  • malheiros  (10.05.18 19:46:12) 
Kilo vermek icin tek bir sart var: Gunluk aldigin kalori harcadigindan az olacak.

Alkol yuksek kalorili. Ornegin kilo vermek icin gunde 1800 kalori almayi hedefliyorsan, bir bardak cin tonik de kabaca 200 kalori desen, 3 bardak icince gunluk alman gereken kalorinin ucte birini almis oluyorsun. Yani demek istedigim, alkolden alacagin fazla kaloriyi yediklerinden kisarsan mumkun.
  • feedback  (10.05.18 19:57:39) 
kalori saymaya başla, zaten öncesinde ya da sonrasında spor yapmadan alkolün kalori olayını kurtarmadığını veya az buz kurtardığını göreceksin.

ben bu sorunu içmeye bisikletle gidip içip tekrar öyle dönerek çözüyorum. fakat şöyle de bi olay var, alkol alınca vücut ilk onu sindirip yediğin diğer şeyleri doğrudan yağa mı çeviriyo bişey yapıyo (internette vardır detayı hatırlayamadım şimdi) dolayısıyla her halükarda biraz sıkıntılı bi durum.
  • yuto  (10.05.18 23:50:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.