[]

Özel sağlık sigortası vs. İhbar süresi

Merhabalar. Geçtiğimiz haftalarda şu an çalışmakta olduğum işimden istifa ettim ve mayıs sonuna kadar ihbar süresindeyim. Yarın özel bir hastanede randevum var, ve gitmeden önce sorayım dedim. özel sağlık sigortam devam ediyordur, değil mi? Daha önce benzer bir şey yaşayan var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.


 
Şirketten ayrıldığınız güne kadar özel sağlık sigortasının devam etmesi gerekiyor. Sağlık sigortasını yapan firmadan ya da şirketinizin insan kaynaklarından bunu öğrenebilirsiniz.


  • deepfreeze  (10.05.18 17:51:12) 
eder. yalniz sirket oduyorsa policen isten ayrildigin gun bitiyor. yenilemek icin genelde 15 gun sure veriyorlar sigorta sirketleri. o sure zarfinda yenilemezsen bu zamana kadar saglik sigortandan yararlandigin tum haklarini kaybedersin, sonrasinda sigorta yaptirsan bile kaybettigin haklar yuzunden gelecege yonelik tedavilerinin hepsi kapsamdisi yapilir. eger yeni bir yere gidiyorsan ve sirket saglik sigortasi hakki sagliyorsa mutlaka haklarinla gec yeni yere. saglamiyorsa kendin ode bi sekilde haklarindan mahrum kalma derim ben.


  • in vino veritas  (10.05.18 20:03:59 ~ 20:04:59) 
@in vito veritas

hiç anlamadım ki dediğinden. hiç anlamıyorum bu işlerden. daha önce yalnızca 1 kez grip olduğumda kullanmıştım, yarın da muayene ve gerekirse kan tahlili olacak. yararlandığım haklar kapsamına girer mi bunlar?
  • cansins beybi kolonya  (10.05.18 23:18:08) 
hmm yok oyle degil :) eger gecmiste sigortandan yararlanarak ileride farkli tedaviler gerektirebilecek veya gelecekte tekrarlama riski olan rahatsizliklar icin tedavi gorduysen atiyorum skolyoz, tiroit vs. bunlar kapsam disi kalir yeni sigorta yaptirmazsan. araba kaskosu gibi dusun, hasar gecmisin ne kadar coksa seni o kadar yuksek risk grubuna aliyorlar, grip vs. sorun olmaz tabii ki. kalici hasar birakam veya birakabilecek rahatsizliklar icin soyluyorum.


  • in vino veritas  (10.05.18 23:36:24) 
hee tamam, yok öyle bir problemim yok, iki tane istisnam var sadece, onlar da kaçabileceğim şeyler değil zaten.

çok teşekkür ederim bilgiler için.
  • cansins beybi kolonya  (11.05.18 00:09:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.