[]

Gumruk urun takilmasi

Simdi haci abiler turkiyeden alinma bir kulaklik var idi ve sikintisi cikti. ben de uretici firmayla irtibata gectim tamam aynisi olmasa da bir ust modelin yenisini yolluyoruz dediler ve yolladilar. faturayida sifir olarak kestiler degisim oldugu icin garanti kapsaminda. simdi fedex bana diyor ki sifir oldugu icin para odicen ama sen yine de garanti belgesini vs at. adama diyorum ki bi kere zaten parasini vergisini odeyip almisim bozuk cikmis elin oglu 2 gunde ta anasinin gozunden yenisini yollamis ben ne vergisi odeyecem. sonuc olarak ben faturalarimi vs gostersemde vergi odemeden alamayacak miyim?




 
şimdi ürünün garanti kapsamında "0" tl olarak faturalandırılarak çıkması lazımdı. eğer firma 100 tl olarak kestiyse gümrük limiti üstündeyse vergisini ödemeniz gerekir. bunu gümrüğe anlatmaz fedex.


  • ozdek  (10.05.18 17:45:20) 
@ozdek firma 0 olarak faturalandirmis. ama fedex bana diyor ki her turlu vergi odersiniz. kime analatacam derdimi cozemedim. simdide ihtar maili gelnis fedex gumrukte takildi falan filan diyor


  • cagdassalur  (10.05.18 17:49:38) 
faturası sıfırsa daha önce de vergisi ödendiyse neden ödensin. saçmalıyor tipik. gümrükle siz konuşun gerekirse.


  • ozdek  (11.05.18 10:19:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.