[]

Sıfır laptop'a çay dökmek

Pek değerli ev arkadaşım, yeni aldığım laptop'ın üzerine çay dökmeyi başardı (kutusundan çıkalı 2 saat olmadan). Böyle şanslı bi insanım işte, neyse hemen kapatıp, fişini çekip kuruladık ve ters çevirdik. Şimdi servise yollamayı düşünüyorum, ama bu durum bilgisayarın ömrünü ve performansını etkiler mi?

Eğer bu laptop iflah olmazsa söyleyin de iade etmeye çalışayım.


 
Bir çok laptopta buna, klavye üstüne sıvı dökülmesine, karşı önlem var. Çay şekerli ise kuruduktan sonra tuşlarda yapışma olabilir. Laptop kalsın, değerli ev arkadaşını garantiye gönder.


  • wampex  (10.05.18 12:57:23 ~ 12:57:37) 
İade etmen çok zor. İyice kurulayın hatta klavyenin üzerine biraz pirinç döküp bekletebilirsiniz. Üstteki arkadaşın dediği gibi su geçirmez olmaz da dayanıklıdır diye düşünüyorum. Marka modeli ne? Bir sorun olacağını sanmıyorum, kullanmaya devam edin bence.


  • kutukcu  (10.05.18 13:00:02) 
serviste temizlik yapacaklarını sanmıyorum. değişim önerirler, faturasını da size keserler. o sıvı devrelere değdiyse, kurusa bile sıkıntı olabilir. o yüzden açıp bakmak, ne kadar ıslandığını görmek şart.


  • sttc  (10.05.18 14:25:32) 
sttc +1


  • pgup  (10.05.18 14:35:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.