[]

Fazla yorum yapmayip ben ne istiyorsam onu yapacak erkek kuaforu IST

Var mi?
Kuafor kuafor dolasiyorum bir suredir, bir tutturamadim. Isime karismayacak kuafor ariyorum. Hepsi kendince yorum yapiyor, yok efendim oyle olmaz, orayi alirsak soyle olur, burayi kesersek boyle olur falan. Bu tip kuafor istemiyorum, ben ne istiyorsam ikiletmeden yapsin istiyorum. Ben profesyonelim, usta kuaforum ben bu isi biliyorum, bunun dogrusu boyle olur tarzinda yaklasan kuaforlerden illallah ettim.

Oyle olmaz falan dedikleri zaman ben cildiriyorum, ayip olmasin diye terslemiyorum, israrci oldugumu anlasin diye sen boyle yap bir sey olmaz falan diyorum yok arkadas adamlarda muthis bir hirs var kendi bildiklerini yapacaklar.
Dogrusu bu diye diretiyorlar.
Dogrusu mu var arkadas ben nasil istiyorsam dogrusu odur. Estetik bu, benim dogru dedigim dogrudur yani tartismaya acik degil ki. Bazisina israrci olup "anladim, sen yine de benim dedigim gibi yap olmazsa bir daha boyle yapmayiz" diyip yaptiriyorum bir sekilde ama her seferinde adama israr etmek yoruyor beni, su tarafi kisalt diyorsam kisalt olum iste.

En son denedigim kuafor de yine israrci cikti. Adam gercekten guzel is cikardi yalan yok ama ben ne diyorsam onu yapacak adam ariyorum ben. Isime karisilmasini sevmiyorum. Bir de muhabbet ederken adam siyasete de ucundan girdi, olumune muhalif oldugum partiyi ve lideri savundu falan gozumden dustu. Once bir karsindakini yokla yani adam muhalif mi neci diye dimi?

Neyse uzattim kuafor dukkaninda cinayet islemeden once bana bir kuafor bulun rica ediyorum. Oyle muthis sanatkar olmasina falan gerek yok, benim istedigimi yapsin itiraz etmeden. Yoruldum.
Avrupa yakasi/

 
bir fotograf gösterseniz olmaz mı acaba? sadece bunu istiyorum bunu yap derseniz kendi yorumunu(!) katmaya pek şansı olmaz gibi.


  • bike235i  (10.05.18 13:37:40) 
oyle olmuyor yahu. Her model her kafa tipine ve saca olmuyor. Yine de denerim ama.


  • stavro  (10.05.18 14:20:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.