[]

eve ne lazım?

nisan civarında bi arkadaşımla 3 aylığına samsun'da bulunmamız gerekiyor. manyak uygun bi kira ile ufak bi ev tuttuk (evi daha görmedik, arkadaşın dayısı gördü, orası önemli değil).

detaylar:
- evde ağırlıklı ders çalışılacak.
- ikimiz de internet sever insanlarız.
- tv almayı düşünmüyoruz.

zaten alacağımız şeyler:
- internet
- buzdolabı
- ocak
- yatak, yastık, yorgan
- masa, sandalye

bu eve başka ne lazım? ne almamız gerekir? bir de niye? teşekkürler.

 
mikrodalga fırın, hayat kurtarır.
ketıl ya da direkt kahve makinası. şahsen kahvesiz ders çalışmak pek huyum değildir.

  • fortisvita  (24.02.10 18:55:36) 
ısıtıcı, nisan falan anlamam ben, lazım olabilir. bi küçük soba en azından.


  • damlanin  (24.02.10 19:10:37) 
Üç aylığına buzdolabı almak yerine dışarıda geçiştirseniz veya hemen aldığınız gün pişirseniz? Yiyecek fiyatlarına bakmak lazım tabii. Bir de interneti yeni bağlatacaksanız astarı yüzünden pahalıya gelebilir kapattırırken. Cep telefonu üzerinden bağlansanız daha uygun olabilir mi, ona da bakmanızı tavsiye ederim.


  • sourlemonade  (24.02.10 19:39:42) 
kettle


  • orange coffee  (24.02.10 19:58:30) 
bir iki tabak birkaç bardak ve 6'lık setlerden çatal bıçak takımı alın. Bi tane de keskin bıçak alın.

Açacak alın, tirbüşonlu olursa bonus olur.

bir tava(yımırta neyin), bir tencere (makarna falan) alın. çaydanlığı boşverin çay demleme özelliği de olan kettle alın. Bi noktadan sonra hep dışardan sipariş hem mide bulandırır hem de cep yakar. Habire asitli içecekler de gastrit falan yapar.

Bunlar her durumda işe yarar. yanınızda götürürsünüz, işe yaramasa bile satarsınız ikinci el.

Bi de yatak işini çekyat tarzı bişi olarak edinin bence. Hem oturmak istediğinizde falan işe yarar.

İnternete girecekseniz ve yerde oturmaktan hoşlanmıyorsanız (ben bayılırım ama genelde kimse sevmez), masa da gerekecek. Sandalyeye gerek yok çünkü çekyat alırsanız ona oturabilirsiniz. derslerinize de o şekil çalışabilirsiniz. gerçi çekyat "gel bana yat" diye size bağırabiliri... Eğer öyle durumlarda kontrol kaybı yaşıyorsanız sandalye de almakta fayda var.
  • endless dream  (24.02.10 20:06:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.