[]

üniversite mezuniyet balosuna gitmek

böyle bir şey var ama ben gitmedim. neredeyse herkesin gittiğini görünce şaşırdım biraz. gitmemek çok anormal bir şey mi? okuduğum bölümde çok az samimi olduğum insan var, (onlar da gitmedi) genel bir arkadaş grubum yok, zaten bazı dersleri de alttan alıyorum. bununla da alakalı sanırım gitme isteğimin olmaması. siz gitmiş miydiniz?
ps: kep atma töreni değil bu arada yanlış anlaşılmasın, dümdüz milletin düğüne gider gibi gittiği balo.



 
Gitmemek anormal değil. Gitmedim. Pişman değilim.


  • Amaranta ursula  (09.05.18 21:45:33) 
Ben de gitmedim. Herkes çok pişman olursun dedi hiç pişman olmadım. Bu duyuruyu okuyana kadar aklıma bile gelmemişti. Ayrıca lise mezuniyet balosuna da gitmemiştim ona da yine çok pişman olursun demişlerdi. Meh..


  • jacque  (09.05.18 21:49:28) 
Ben de gitmedim pişman olursun dediler olmadım ama şimdiki aklım olsa yine de giderdim herhalde o anki şartlar öyle gerektirmişti


  • pastörizesüt  (09.05.18 21:50:58) 
Üniversitede zaten kimse kimseyi doğru düzgün tanımaz, ismen tanısalar bile bir lise sınıf ortamı gibi samimiyet olmayacağı için gitmek gereksiz, gereksiz demeyelim de eğlenmek istemeyen birisi için gereksiz.

Ben en son ilkokul 5 deki baloya gittiğimi hatırlıyorum. Ne ortaokul ne lise balosuna gitme gereği duymadım, lise sonda kep bile fırlatmadım hatta. İki hafta sonra kol gibi Lys varken adamlar sanki üniden mezun olmuş gibi kep fırlatıyordu. Üniversite mezunuyetime daha çok var ama baloya gitmeyi düşünmesem de bu sefer kep fırlatacağım hatta içine beyaz güvercin koyup öyle.
  • siyah giyen adam  (09.05.18 22:04:38) 
eksiduyu.ru

Geçen sormuştum. İstersen okuyabilirsin.

Gitmemek anormal bir şey değil ama güzel bir ortam olacaksa da gitmemezlik yapmaya gerek yok. Bir tane arkadaşın bile olsa yeter. Baloda amaç zaten kafa dağıtmak. İstemiyorsan gitmeyebilirsin. Çok da önemli bir şey değil.
  • dissendium  (09.05.18 22:08:44) 
geçen sene kız arkadaşımınkine gittim, bu sene kendiminkine gitmicem. gitmem de. berbat bir ortam


  • oekuklu  (09.05.18 22:26:07) 
gidenlerin instagram hesabı var. senin yok gibi düşün.

ben de gitmedim. iyi ki gitmemişim.
  • caletti  (09.05.18 23:02:09) 
Gitmediğin için pişman olmazsın tabi ki, çünkü gidince nasıl hissedeceğini neler yaşayabileceğini ne kadar keyif alacağını hiçbir zaman bilemezsin.
Önce gitmeyip sonra oturup pişman olmayı beklemek "aa hala olmadım" demek çok salakça.
Gidince keyif alırsın güzel vakit geçirirsin arkadaşlarınla, gelmeyenlere de "keşke sen de olsaydın eğlendik" dersin, gelmemiş olan kişi pişmanlık hissetmez, çünkü ne kaçırdığını bilemez.
Güzel vakit geçirdiğin arkadaşların varsa git. Yalnızsan gitme.
  • megalomaniac  (10.05.18 00:00:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.