[]

Yulaf Ezmesi ile Kilo Alma?

mümkün müdür bu?

içinde ne olduğu pek belli olmayan ve para tuzağı gainerları kullanmak yerine yulaf ezmesini blenderda çeksem ve içine muz, kuruyemiş, bal, süt vs katsam ve youtube'da bulunan 1000 kalorilik karışımları oluştursam bunlarla kilo alabilir miyim?

söz konusu videolardan herhangi biri:
www.youtube.com

haftada 4 gün spora gidiyorum. iş hayatı dolayısıyla düzenli ve yeterli beslenemiyorum. ne bulursam yemek de istemiyorum. kimi zaman sağlıksız yağlı yemeklerle karşılaşıyorum. hal böyle olunca yeterli kaloriyi alamadığım için git gide zayıflıyorum.

genelde kilo vermek için yulaf ezmesi yeniyor ama 1000 kalorilik karışımlar hazırlayabilirsem faydalı olur mu?

aslında yulaftan ve diğer malzemelerden 1000 kalorilik karışım çıkar mı? mümkün mü bu?

 
Kuruyemiş olacağı için 1000 kalori çok rahat çıkar.


  • nopnog  (09.05.18 14:06:32) 
o shaker formülleri var da bu arkadaşın yaptığı cidden dandik bir shake e benziyor.

alan thrall shaker sanki daha iyi.
  • charlotte blanc  (09.05.18 14:09:11) 
değil. toplam aldığın kalori, harcadığından fazla olursa mümkün.


  • diffarentiationation  (09.05.18 14:22:49) 
Ben de böyle düşündüm denedim bir ara. Sadece bende mi böyle bilmiyorum ama çok tok tutuyor baba. 1000 kaloriyi aldık tamam ama bir sonraki öğünü ara öğünü falan yiyemiyor insan.


  • Giovanni Pipitto  (10.05.18 12:52:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.