[]

yavru kedilerin kaka sıkıntısı

merhabalar,

60 günlük biri dişi, biri erkek iki kedimiz var. yaklaşık 3 haftadır bizdeler.

kumu biliyorlar, tuvaletleri için kuma gidiyorlar. fakat kakaları çoğu zaman popolarında asılı kalıyor. kediler kaka kuma düşmüş gibi eşeleme yapıyorlar ama kumdan çıktıklarında ya civara bir yere kakaları düşüyor ya da poposunu yere sürterek kakadan kurtulmaya çalışıyorlar.

acaba kabızlık mı çekiyorlar? yoksa tuvalet eğitimi ile alakalı bir yerlerde hata mı yaptık?

çok teşekkürler.

 
tuvalet eğitimiyle ilgili hata yok, muhtemelen çocukların bağırsak problemi var. mama değiştirin, işe yaramazsa hekime götürün.


  • evde liyakat kalmamis  (09.05.18 12:22:07) 
kakasını yaparken miyavlıyolar mı? bizimki de sanki acı çeker gibi yapıyodu, veterinere sorduk, çok az zeytinyağı verebilirsiniz, rahatlatır demişti, bi süre zeytinyağı verdik, şimdi bi sıkıntısı yok. ayrıca daha çok küçük olduğu için de kendi poposunu temizlemesini de bilmiyor muhtemelen. kendini yalamayı bilmiyorsa ayaklarına ve poposunu ılık suyla birazcık ıslatın demişti veteriner, böylelikle yalamayı daha çabuk öğreniyolarmış galiba.


  • contavolta  (09.05.18 12:34:43) 
zeytinyağı ya da süt verebilirsiniz, mamalarını değiştirebilirsiniz. kedim beş gündür mide ve kabızlık problemi çekiyor, en sonunda lavman oldu. kakalarını yaparken iyice izleyin, zorlanıp zorlanmadıklarına bakın.


  • nice tnetennba  (09.05.18 13:35:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.