[]

Bankadan kredi alırken şu durum şansı artırır mı?

Diyelim ki kredi puanlarınız çok iyi.

Bireysel olarak kredi çekmeyi düşünüyorsunuz. Burada bir şansınız var diyelim. Bir de bir şirketin ortağı olma şansınız var. Krediyi şirket ortağı iken çekerken daha avantajlı oluyor muyuz bankaların gözünde? Ve şahsi kredi puanınızın avantajı etki ediyor mu şirket ortağı olma yönünüze? O şirket sizin puanınız sayesinde daha avantajlı sayılıyor mu?


 
şirketin hesabının olduğu bankadan alırsanız çok büyük etkisi olur.


  • binder dandet  (09.05.18 09:35:21) 
gelirini olusturan noktalardan biri sirket ortakligi oldugundan sirketin evraklarinida talep etme ihtimalleri yuksek, vergi beyannameleri vs.
yani tek bir noktada degil tamamini degerlendirir

  • içimdeki piç  (09.05.18 09:36:10) 
şirketin ortağı olmanız, ortaklık oranınız ve şirketin maddi durumuna göre avantaj sağlayabilir. ancak şirket sizin kredi çekmenize tüzel kişiliği ile kefil olmayacaksa çok bir önemi de olmayabilir. zira banka için bir sorun halinde el koyabilecekleri tek şey sizin şirketteki sermayeniz olacak. şirketin işleyişine müdahale şansları sizin şahsi borçlarınız sebebiyle olunca başka ortaklar varsa zaten zor oluyor. zira onlar itiraz edebiliyor.

sizin şirketin puanına bir faydanız da doğrudan olmaz. ancak zararınız olmaması da büyük avantaj. çünkü büyük kredilerde ipotek yoksa, önce şirketi araştırıyorlar sonra ortakları şahsi olarak araştırıyorlar. o noktada şahsi bir haciz vs çıkmaması önemli.
  • prodeq  (09.05.18 10:33:37 ~ 10:34:10) 
Ben şirket ortağı olduktan sonra bireysel kredi alma şansım sadece finans bank oldu. Diğer bankalar şirket ortağı iseniz, bağ-kur devreye girdiğinde yani ; Şirket üzerinden kredilendirme yapmak istiyorlar. Şirket üzerinden kredi çalışma ve dosya bedeli bile 500 TL, yani sıkıntı.


  • kaosu  (09.05.18 10:46:35) 
şirket ortağıysanız bireysel ihtiyaç kredisi kullanamazsınız. sadece araç ve konut kredisini rahat kullanabilirsiniz.


  • silah taciri  (09.05.18 11:05:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.