[]

3 yıllık laptopa 2500 tl tamir masrafı vs bin tl'ye xbox

kullandığım laptop arızalandı, anakartın komple değişmesi lazım ve 2.500 tl tutacak. 2015'te almıştım gtx 960m vardı içinde. yaptırmazsam oyun oynatmayacak harici ekran kartı gidik çünkü entegre var sadece. bunun yerine 1100 tl verip xbox one s de alabilirim. yani 2500 tl'lik gtx 960'lı pc mi bin tl'lik xbox one s mi daha mantıklı sizce?




 
elektronik tamire girdikten sonra toparlayamıyor genelde kendini.


  • neverlose  (08.05.18 17:09:35) 
2.500 lira tamire verilmez. ya üzerine daha fazla koy oyun bilgisayarı al ya da ps4 pro al. en azından full hd led tv gerektiğini ve eğer ailenle yaşıyorsan sadece salonda tv varsa rahat oynayamayacağını, xbox veya ps4 aldığında da pc ile oyun fiyatlarını karşılaştırmayı, uzun vadede hangisinin avantajlı olacağı hesaplarını yapmayı unutma.


  • Neill  (08.05.18 17:20:43) 
şu an fat kasa ps4 var zaten, 4k tv olmadığı için pro düşünmedim. kendi özel monitörüm var buna xbox bağlayıp gamepass almayı düşünüyorum. kafamı kurcalayan steamdeki oyunlarım güme gidecek ve pc'de oyun oynama alışkanlığı olan bir insanım ne kadar ps4 de kullansam da. ama 3 yıllık laptopa 2500 tl masraf da çok saçma geliyor bir yandan.


  • damacana  (08.05.18 17:24:40) 
bilgisayara çok alışık iseniz daha sonra konsola alışmak biraz vakit alıyor.

konsolda bilgisyar için çıkan oyunların bir kısmı yok. örnek: strateji oyunları. tam tersi de geçerli tabi.

pc gamer'i iseniz biraz kasıp oyun bilgisayarı almak daha mantıklı. tamir göre cihazlar neverlose'un dediği gibi iflah olmuyor.
  • hakiki ssg  (08.05.18 17:34:33) 
konsolda da oyun oynuyorum sıkıntı değil ama pc'nin de ayrı yeri var. ama dediğiniz gibi tamirden sonra da sorun çıkarabilir ve 2500 lira az para değil 3 yıllık bilgisayar için.


  • damacana  (08.05.18 17:38:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.