[]

parayi nasil degerlendirmeliyim? (yatirim tavsiyesi)

aylik 3 bin tl kenara koyabiliyorum. bu miktar icin onerebileceginiz en mantikli yatirim tavsiyesi ne olur? cok buyuk bir meblag degil farkindayim ama degerlendireyim istiyorum bir sekilde. dolar icin gec kaldik saniyorum. her ay aselsandan kagit alip arkama bakmasam nasil olur? duyurunun kiymeti ekonomistleri bu olaya el atalim.




 
soruya cevap degil ama "her ay aselsandan kagit alma" olayi yanlis gibin. yumurtalari tek sepete koymamak lazim


  • eksimtrak  (08.05.18 14:42:44) 
Çok büyük bir meblağ değil dedi diye linç edecek arkadaşlar toplandık mı?


  • farabi  (08.05.18 14:42:48 ~ 14:43:06) 
Ben de benzer bir miktarı aylık kenara koyabiliyorum. Enpara'dan vadeli dolar hesabı oluşturdum. Hem dolar artınca kazanıyorum hem de yıllık %2.25 faiz oranından kazanıyorum.

Bu arada neden ASELSAN?

Aselsan hisseleri son 3 ayda yaklaşık %25 değer kaybetti.

i.hizliresim.com

Sadece bugün %1,5'tan fazla değer kaybı var.
  • himmet dayi  (08.05.18 14:44:55) 
@himmet dayi

uzun vadede kazandirir, aselsan demek devlet demek diyorlar. borsadan da pek bir sey caktigim soylenemez, sordum o yuzden. dolar hesabini dusuneyim bi.

ekonomi cok boktan bir dal bence. iyi ki cok paramiz yok.
  • murakami  (08.05.18 14:50:58) 
eğer uzun vadeli yatırım düşünüyorsan yani kısa vadede o paraya ihtiyaç duymayacaksan altın/Euro/dolar alabilirsin. çünkü bunlar uzun vadede değer kaybetmez... altın sayesinde sağlam para kazandım ama bozdurmuyorum. beklemeye devam :)


  • silah taciri  (08.05.18 14:54:55) 
kenara koyup uzun vade ilgilenmeyeceksen işe yarayacağını düşündüğüm bir tavsiye:
750 TL dolar al
750 TL euro al
750 TL altın al
750 TL bitcoin al
Her ay aynı şekilde ekle.
  • stanley weber  (08.05.18 14:55:12) 
Valla benim roketsan'da çalışan arkadaşım da "Aselsan balonu yakında patlayacak, aselsan'da çalışan arkadaşımla konuştuk" falan diyor. Aldıkları birçok projede çakılıyorlarmış. Devlet vs. diye güvenmek mantıklı mı bilemedim.


  • himmet dayi  (08.05.18 15:02:56) 
borsayı bitcoini geç.

euro veya dolar al sonra vadeliye at. en garanti yatırım bu dönemde.
  • eindaclub  (08.05.18 16:47:49) 
evinizde dolar olarak tutun bence.


  • neverlose  (08.05.18 17:20:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.