[]

Sanal kredi kartına taksit oluyor mu?

Özellikle garanti bonus için soruyorum ama diğer bankalar da olur.

Trafik sigortasını yaptıracağım. Nakitim var ama nakit bana kalsa, taksit yapabilsem harika olur. Kredi kartı kullanmıyorum. sanal kart açsam, tüm bakiyeyi karta yüklesem, taksitle poliçeyi kestirsem. Nakiti sanaldan geriye çeksem. Taksit tarihi geldikçe bakiye yükleyip ödeme yapsam?

Oluyor mu böyle?

 
Kredi kartın yoksa sanal kartın da olmaz.
Sanal karta taksit olur.
Taksit miktarını değil tüm bedeli limit olarak belirlemelisin.
  • oguz altun  (08.05.18 13:52:45) 
Tamam tüm bedeli limit olarak belirledikten sonra, ilk taksit tutarını düşmeyecek mi sanal karttan? hesap kesim tarihine kadar kalan tutarı geri çekemiyor muyum? Taksitin bir amacı kalmaz ki aksi halde?


  • deveyi diken adamin ta kendisi  (08.05.18 13:55:58) 
Sanal kart asil kartin tum ozelliklerini tasir.

Kredi karti olmadan Garanti Bankasinda sanal kart var. Ama hesaba bagli, nakit cekim yapilabiliyo bi tek taksit yok.

Benim bildigim gercek kredi kartina bagli sanal kartta taksit oluyor. Ve o sanal karti kapatsaniz bile tutar asil karttan cekilmeye devam ediyo her ay.
  • bir3iki7  (08.05.18 14:02:47) 
sanal kart, kredi kartının farklı numara atanmış hali. kartın yokken sana verilen bir şey değil yani.


  • kenarortay  (08.05.18 14:08:26) 
1) Garanti ile ilgili bahsedilen sanal kart, sanal kredi kartı değil. Sanal banka kartı. Yani diğer arkdaşların da dediği gibi Asil bir kredi kartınız yoksa açabileceğiniz tek sanal kart hesap kartı oluyor. O da taksit özelliği sağlamaz.

2) tıyorum trafik sigorta bedeli 600 lira. Siz 6 taksit yapmak istiyorsunuz. Kredi kartınıza bağlı bir sanal kredi kartı oluşturup limitini 600 lira yapacaksınız. İlk çekimde 600 liralık limitin tamamı dolacak. Sonra her 100 liralık ödemede o kadar limitiniz açılacak. 2 y ödeme yaptığınızda 200 lira limitiniz olacak gibi...
  • himmet dayi  (08.05.18 14:16:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.