[]

Masaüstü PC için bluetooth kulaklık?

Selamlar.

Masaüstü bilgisayarımda kablosuz kulaklık kullanmak istiyorum fakat bluetooth bağlantısı bulunmuyor haliyle. Piyasada 25-30 liraya satılan bluetooth dungle'lardan alıp PC'ye taksam, bluetooth kulaklığı verimli şekilde kullanabilir miyim? Sesin gelişinde gecikme, cızırtı, seviye düşüklüğü gibi sıkıntılar yaşar mıyım?


 
kulaklık modeli ile mi alakalı donanım ile mi alakalı yoksa yazılımla mı alakalı bilmiyorum ben bir kısa dönem kullanmıştım eski bilgisayarım ile ve filmlerde gecikme oluyordu, olmama ihtimali de var bu yeni bilgisayarımda gecikmesiz izlediğim olmuştu sanki. ya da vlc ile oynatırken ses izini biraz geriye almıştım. Ama gecikme muhtemel.

Bunun dışında seviye düşüklüğü olmaz ama ses kalitesi yönünden telefonda aldığım verimi alamıyorum gibi geliyor bana.
  • atom karincanin torunu  (08.05.18 03:38:35) 
20 liralık bt alıcı ile kulaklık + xbox one kolu aynı anda bağlı. Hiç sorun yaşamadım yıllardır. Win10 çok kullanışlı bu konuda.

eksisozluk.com
  • hasmetizm 2046  (08.05.18 08:40:52) 
selamlar.

dungle yerine direkt bluetooth kartı alırsan daha iyi performans alırsın. zaten bilgisayar masaüstü. tabii garanti süresi devam eden bir bilgisayarsa kasayı açtırmak mantıklı olmaz.
  • himmet dayi  (08.05.18 09:08:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.