[]

şimdi bunda ne var?

değişik renklerle tırnakları bir şeyler yapmış bende iyi değil dedim. orta parmak göstermiş! ne alaka lan. bende paket iyi ama ruh leş dedim. engellemiş afro amerikalı.

epeydir takipleşir idik. sohbetimiz neyimiz vardı.

prnt.sc

package dediğime mi alınmış olabilir mi?

 
aslında bir şey yok da, bir kadın sana bu nasıl olmuş diye bir şey gösteriyosa (kıyafet, yaptığı makyaj, oje vs.) senden onay bekliyor demektir. sen de onaylamadığın için kızmış demek ki. üzerine kafa yormadan "kadınlar işte" demek daha makul.


  • dafaisss  (08.05.18 02:30:07) 
samimiyetinize göre not good demek fazla kaçmış olabilir, sen beğenmemiş olabilirsin ama not good daha bir genel. öte yandan orta parmak göstermek de çok aşırı bir şey değil aslında ama sonrasında senin lafın fazla olmuş.


  • senolll  (08.05.18 02:41:39) 
Kadın sana özel olarak göndermemiş muhtemelen sadece salça olup hikayesine yanıt vermişsin. Dikkat çekmek için olumsuz bir yorum yapmışsın istediğin tepkiyi de almışsın. Sizin gibiler muhabbete nasıl girilir bilmediği için kızdırarak iletişim kurmaya çalışır; ilkokulda saç çeken bebeler gibi. Öyle bir niyetin olmasa dahi "paket iyi ama ruh leş" gibi bir lafa ne bekliyordun? Ruhu leş olan sensin gibi görünüyor.


  • jacque  (08.05.18 02:42:04) 
jacque + 1

kadın sana göndermemiş, sen hikayesine negatif salça olmaya çalışmışsın, o da senin nazını çekmemiş.
  • benaslinda  (08.05.18 10:12:51) 
eksiduyu.ru

şu duyuruya yaptığın yoruma bak, gelmiş bir de utanmadan böyle bir soru mu soruyorsun? kadınları metalaştıran, ırkçı rezil bir insansın anlaşılan. gidip bir kadına 'paketin iyi ama ruhun leş' gibi bir cümle kurup ardından nasıl bir muamele bekliyordun? seninki de senin üzerinde arap fantezilerinden sıkılmış o zaman. gerçekten inanamıyorum ya. biraz insanlık ve kibarlık öğren insanlarla iletişime geçmeden önce. şaka gibi gerçekten. neyse ki kızcağız seni muhatap bile almamış. tam olarak karakterinin hak ettiği muameleyi görmüşsün.
  • fragile lady  (08.05.18 11:27:11 ~ 11:28:24) 
ruhum leş ama sizler güzel, iyisiniz. tamam.


  • susadım çeşmeye varmaz olaydım  (08.05.18 18:57:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.