[]

yarın spora gideyim mi ?

Selamlar, cumartesi aradan sonra ilk gündü hafif bi antreman yaptım ama canım baya acıyor hala. bu durumda yarın için spora gidip çok hafif de olsa antreman yapayım mı yoksa hiç gitmeyeyim mi ?




 
can acıyorsa gitmemelisin bence.
çünkü sallıyorum omzun acıyor ama yapacağın her harekette omzun çalışacak gene ve ister istemez o acıyan yere de etki edecek.
kısacası riske atmaya değmez.

edit. buradaki olay kas yorgunluğu mu yoksa sakatlık mı? yani eğer bir hareket yaparken kendinizi sakatladıysanız yapmayın derim. yok kas yorgunluğu ise yapmanız iyi olur.
  • logisticsmanager  (07.05.18 15:16:54 ~ 15:43:21) 
En son cumartesi yaptıysan bugün de yapman iyi olur. Kas yorgunluğuyla sakatlık oluşturabilecek ağrıyı sızıyı ayırt edebilmen lazım. Kas yorgunluğu varsa hafif de olsa yap. Acısa da öldürmez. Sakatlık riski varsa yapma.


  • dissendium  (07.05.18 15:26:07) 
@dissendium +1


  • chitosan  (07.05.18 15:29:27) 
çivi çiviyi söker 2 günde bir gitmek iyidir. git.


  • lcha  (07.05.18 17:20:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.