[]

samsung galaxy note 4'ün modası geçti mi?

Eski evet ama rom atınca baya bir özellik kazanıyor, pilinin değişebilir olması can alıcı bir özellik bence.

Sizce note 4 daha götürür mü? yoksa outdated mi?


not: fan edition hakkında ne dusunuyorsunuz?

 
outdated.


  • sutlu nescafe  (07.05.18 13:43:16) 
note 4 ün tek kötü yanı o kendine ait şarj portu, onu da usb ye çevirebiliyorlar sanırım kasasını ve entegresini değiştirip bugün de çok rahat kullanılır

hiç birimizin snapdragon 845 li işlemci ve 6gb ramli telefonlara ihtiyacı yok şu günlerde, sadece kendimize bahaneler üretiyoruz almak için sen de bu konuda başarılısın binder :)

kamera konusu ise tartışılır, özel bir ilgin kullanım alanın varsa anlarım
  • freebird5406_2  (07.05.18 13:53:27) 
fan edition işini görür. Arkadaşım da var. Tek kötü yanı ithalatcı garantili olması sanırım. Note 9 çıkmak üzere zaten, şu an note 8 almak gereksiz bence.


  • ırene adler  (07.05.18 13:59:16) 
Modaysa mesele iphone 7'nin de samsung galaxy s7 nin de modası geçti.

Ama telefonla ne yapıyorsun asıl soru bu. Ya ben şunu yapacaktım bu telefonla olmuyor dediğim bir durum olunca değiştiririm ben telimi.
  • bos gezenin bos ustasi  (07.05.18 14:14:23) 
Su kaçırıp bozulmasa hala kullanırdım note 4'ü çok efsane alettir.


  • cleric  (07.05.18 14:19:53) 
en az 2 sene daha götürür. telefonda yapabileceğin her işi şu an onunla rahat rahat yaparsın. estetik kaygılar yüzünden daha yeni model istiyorsan veya kamerası daha da iyi olsun diyorsan o başka.


  • Neill  (07.05.18 14:25:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.