[]

çanakkale muğla balıkesir?

memur için hangisi yaşanılacak yerdir?




 
memur kıstası için bi şey söyleyemiycem ama bence bu üçü arasında en yaşanılırı çanakkale


  • yuto  (06.05.18 18:24:22) 
@datnet amaç huzur.


  • binder dandet  (06.05.18 18:25:54) 
3 şehri de yeterince görmüş biri olarak, hatta çanakkale'de yaşamış olarak çanakkale diyorum. aksini iddia eden 3 şehri de görmemiştir.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.05.18 18:27:35) 
çanakkale.


  • biravekahve  (06.05.18 18:48:35) 
Çanakkale ve Muğla 'yı gördüm ama bana nedense Balıkesir daha yaşanılası. Sonra Çanakkale en son Muğla.


  • Amaranta ursula  (06.05.18 19:12:49) 
Amaç huzur demişsin ama huzuru asiste edecek bir şeyler de olması lazım; huzur tek başına yetmeyecek bir noktadan sonra. Ben her ihtimali göz önüne alarak Muğla diyorum.


  • fırt  (06.05.18 20:38:05) 
nereye gideceğin de çok önemli.
balıkesir burhaniye ile balıkesir bigadiç arasında ciddi fark var. insanı, kültürü çok değişiyor söyleyeyim. bence denize yakın yerde yaşamak iyidir, çünkü yaşantı gerçekten farklı oluyor, insan kalitesi bakımından.

  • logisticsmanager  (07.05.18 01:02:11) 
balıkesir in neresi?

sarımsaklı ayvalık burhaniye akçay gibi bi yerse balıkesir tabi ki.

altına bi araba ayarlarsın. tatil zamanı kafan ne tarafa isterse basarsın. Çanakkale ya da Muğla.

not Çanakkale ve Balıkesiri gördüm. Muğla yı görmedim. Muğla pahalı olabilir diğerlerine göre.
  • ergenpezeveng  (07.05.18 02:12:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.