[]

The Body Shop

Bu markanın ürünlerinden kullanan var mı aramızda? Kullanıyorsanız hangi ürünlerinden memnunsunuz, hangilerinden memnun değilsiniz?

Hayvanlar üzerinde asla test yapmadıklarını iddia ettikleri için artık bütün kozmetik alışverişimi burdan yapmayı düşündüm. Hazır internet sitelerinde indirim de varken alacaklarımı alayım dedim ama daha önce hiçbir ürünlerini kullanmadığım için sizlere de sorayım dedim. Alacağım şeyler yüz yıkama jeli, yüz ve vücut peelingi ve şampuan dışında varsa güzel birkaç saç bakım ürünü. Şimdilik özellikle baktığım başka bir şey yok ama tavsiyeniz olursa değerlendirebilirim alışveriş yaparken.


 
Ben bir ara Tea Tree serisini kullandım ve memnun olduğumu sandım ama Kiehls ile tanışınca aslında zamanında hiçbir fayda görmediğimi fark ettim.


  • sopiro  (06.05.18 16:56:22) 
Dus jeli(birkac farkli urunu), rimel, pudra kullandim. Moringali dus jeli disinda hicbirinden memnun kalmadim. F/p iyi degil. Bir de universitedeyken(6-7 yil kadar once oluyor bu) aldigim indirimli dus jelleri alerji yapiyordu. Sonra indirimdeyken almamaya karar verdim ve alerji sorunum cozuldu. Belki magazaya ozgu bir durumdur; ama sanirim bayat urunleri "indirim" diye kakaliyorlardi. Neden magazaya ozgu? Cunku internet sitesinden yaptigim indirimli alisverislerde boyle sorunlar yasamadim.


  • siyah noktali film  (06.05.18 17:04:41) 
the body shop, hayvanlar üzerinde deney yapma konusunda tanrı olan loreal grubuna ait bir marka. öncelikle bunu belirteyim.

sülfatsız şampuanını kullanmıştım ama performans anlamında diğer şampuanlardan bir farkını göremedim. body butterları fena değil ama artık çok pahalılaştı. o paraya değecek bir ürün değil.
  • straight from the heart  (06.05.18 17:44:50) 
@straight from the heart; Loreal'den ayrıldılar ve hayvanlar üzerinde asla deney yapmıyorlar diye biliyorum ben. Bir ara imza falan topluyorlardı hayvan deneylerinin yasaklanması için ve internet sitelerinde de yazıyor sürekli test yapmadıkları. Doğru değil mi şimdi bunlar?

Benim bu markaya yönelmemde asıl sebep hayvan deneyi yapmamalarıydı zaten. Eğer doğru değilse başka alternatifler arayacağım. Hatta direkt öneriniz varsa çok güzel olur.
  • ms brownstone  (06.05.18 17:52:03) 
@ms brownstone yanlış bilgilendirmişim özür dilerim. eylül ayında satılmış natura cosmeticas adlı bir firmaya. o firmanın ise cruelty free olduğunu söylemişler.

loreal bünyesindeyken bile hayvan deneylerine karşı kampanya yapıyorlardı. biraz salağa yatıyorlardı yani.

maalesef herhangi bir önerim yok ama rossmann'lardaki ürünlerin büyük kısmı sanırım cruelty free. ayrıca temiz içerikliler. araştırabilirsiniz.
  • straight from the heart  (06.05.18 18:20:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.