[]

Iphone X şu an almak mantıklı mı ?

Ağustos sonu amerikaya gidiyorum. telefon alacaktım ama son kur artışları canımı sıktı.
Amerika'da 1080 dolar iphone x bugünkü kur ile 4567 tl+ 170 tl kayıt ücreti=4737 tl

hepsiburada da 5300, 100 tl chip para veriyor. 5200 tl ye geliyor.

sizde 500 tl için amerikadan garantisiz almak mantıklı mı? yoksa buradan mı alsam?
birde seçim sonrası kur düşebilir,onunla aradaki fark biraz daha açılabilir tabi.

not: iphone x 64gb fiyatı bu.

 
telefona ihtiyacın varsa alınır buradan çünkü ağustos o kadar da yakın bir tarih değil yoksa 500 lira da az para değil ama ben olsam en üst model android'lere bakardım.

kur çok değişmez.

edit: kur çok düşmez 50 lira ya fark eder ya etmez.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.05.18 16:05:32 ~ 16:06:02) 
bence garanti önemli. iphone se'mde güncelleme sonrası yakınlık sensörü çalışmamaya başladı, garantili değiştirdiler. olmasaydı 400 lira mı ne verecektim.


  • neverlose  (06.05.18 16:12:42) 
aynen garanti önemli bence de. ilk başta alırken yea ne olacak ki diyorsun ama başına gelince anlıyorsun. kitliyorlar çok fena.

bir de bu apple garantisi, android'den farklı bir avantajı var, o da birebir değişim olayı. bazı androidlerde bu var mı bilmiyorum.

acil telefona ihtiyacın yoksa ekim ayına kadar sabret. yeni modeller tanıtırlar, burada biraz fiyatı düşer garantili alırsın.

veya android telefonlara bak.
  • Neill  (06.05.18 17:41:21 ~ 17:42:00) 
Bence X alma, alacaksan da kesinlikle garantili al. Bu cihaz bildiğin prototip. Bende de x var ve şu an serviste. kamerasında saçma sapan bir gölge çıktı ve çözemiyorlar. Bekliyoruz bakalım ne kadar girecek diye.


  • roket adam  (07.05.18 01:15:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.