[]

Arabada spotify dinleyebilme

Selamlar. Benim araba biraz eski tarz, radyo kısmında aux girişi dahi yok, telefonumu bağlayıp spotify müziklerimi arabada dinlemek istiyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor?




 
Teybin arkasından bi' şekilde aux girişi eklenebiliyor, aynı araca sahip kişilere ya da ilgili esnafa falan sormanızı öneririm. Bunun dışında, birazdan vereceğim bağlantıdakine benzer bluetoothla telefondan gelen veriyi FM kanalı aracılığıyla teybe aktaran araçlar var, onlar da işinizi görür. Hangisi iyidir, kötüdür bilemiyorum aracım yok, hiç kullanmadım öyle şeyler.

urun.n11.com
  • apdulera  (06.05.18 09:43:48 ~ 09:43:59) 
Teybi değiştirebilirsiniz çok pahalı değil. Muhtemelen Teybin arkasında aux girişi vardır onu torpidoya doğru cikarttirabilirsiniz. Kasetli ise kaset şeklinde aux girişleri satılıyordu. Olmadı radyo frekansindan yayın yapan aux girişleri var onu alıp arabada belli bir radyoya ayarlaesiniz, radyo üzerinden çalar telefonunuz.


  • kisa  (06.05.18 09:45:01) 
Arabanıza minik mobil hoparlör koyun Bluetooth ile telefonu başlayabilirsiniz


  • whatyougetiswhatyoudid  (06.05.18 10:13:07) 
bluetooth fm transmitter gibi bir alet vardı.aracın cakmaklıgına takıyorsunuz cihazı, bluetoothtan aldıgı muzigi fm yayını yapıyor sanırım. aracınızın teybini de bu frekansa ayarladıgınızda cihazdaki muzigi dinliyorsunuz.


  • imnotsureabout  (06.05.18 13:17:53) 
Şu ürünün aynısını kullanıyorum ben de. İç egede yaşadığım için frekans karışması ile karşılaşmadım. Ben memnunum. Ama çevremde kullananlar da büyük şehirlerde verim alamadığından şikayetçi. Ama ben memnunum.
urun.n11.com

  • ceyhan prensi adana  (06.05.18 13:33:40) 
Radyoyu değiştir. Diğer ürünler aynı keyfi vermez.


  • westblack  (06.05.18 15:10:43) 
  • skoylu  (06.05.18 15:19:35) 
AA süper gideyim dönüştürücü alayım o zaman şimdi. Ama mantığını anlamadım. Telefonda açıcam parçayı o cihazda da Bluetooth mu var ? Bi de mesela radyoyu değiştirsem çok mu pahalıya malolur? Kimseye soramıyorum çünkü burda radyosu benim gibi olan yok malesef kimse anlamıyor


  • beni niye ucurdunuz ki  (06.05.18 17:17:24) 
Cihazda bluetooth ve fm teknolojisi var, bluetooth ile telefondan aldığı veriyi fm kanalından yayınlıyor.Teybi cihazın frekansına ayarlayınca işlem tamamdır. Teyp fiyatları hakkında bilgim yok.


  • apdulera  (06.05.18 17:53:59) 
Selam tekrardan. Ben gittim bu dönüştürücüden aldım. Tam aradığım şey çok güzel çok teşekkür ederim ancak şöyle bir sıkıntı var. Cızırtı geliyor hep, hani frekansı tam ayarlayamazda radyodan gelen müzik cızırtılı çalar ya. Ses öyle çıkıyor bunun bir çözümü var Mıdır acaba


  • beni niye ucurdunuz ki  (06.05.18 20:31:48) 
2007 model Opel Antara sahibiyim. CD30 MP3 teyplerinin en boktanı var arabada. Neler denedim neler, arkasına USB/AUX aparatımı mı taktırmayı denemedim, hurdacıdan üst model teyp bulup, onu mu taktırmadım. Hiçbirini yemedi. Hala CD çekiyorum, küfrediyorum.

Sizi bu aparatlar falan tatmin etmez, teybi değiştirmeye bakın.
  • faith no more  (06.05.18 20:51:25) 
Farklı frekansları denediniz mi?
Arabanızın modeli nedir? Teybin fotoğrafı var mı?

  • kisa  (06.05.18 22:23:23) 
90 TL ye bile oto teybi varmış :) pioner lar 250 300 bandında, bir oto elektrikçiye kaça takarsın diye sormanız lazım.


  • kisa  (06.05.18 22:25:38) 
Araç hyundai getz 2009 model gerçekten güzel araba ama şaka gibi bir radyosu var. Fotosu şu an yok. Bu aletin ekranında bi frekans çıkıyor o frekansı araç radyosunda ayarlayıp telefondaki sesi o şekilde araca veriyor yani başka frekanslarda çalışmıyor. Teyp de sordum 800-900 den başladı fiyatlar bluetootlu olanlar yani. İki hafta sonra iade edicem sanırım bu aparatı :) bu arada hala cd çeken mi varmış @faith no more


  • beni niye ucurdunuz ki  (06.05.18 23:52:11) 
Çok saçma bir fiyat. Gün içerisinde cevap yazacağım.


  • kisa  (07.05.18 06:12:24) 
öncelikle teyp fiyatları:
www.mediamarkt.com.tr
www.hepsiburada.com
teybiniz buysa sökme vidyosu: www.youtube.com
bu teypler standart bir çıkışla gelir, sizin arabaya bağlamak için ya elektikrçi uğraşacak tek tek ya da bir ara dönüştürücü alacaksınız.
bu ara dönüştürücü için bence eniyisi, n11 gibi bir sitedensipariş vermeden önce satıcıyla görüşmeniz. araç marka modeli söyleyip buna uygun ara kablo bağlantısı da var mı diye sormanız.
netten baktığımda sizinaracın kullandığı bağlantı şekli APP085 Aerpro imiş (emin değilim, nette yazan bu) ya teybinizle geliyordur ya da ayrıca almanız gerekecek.
kendiniz sökebilecekseniz ve bu ara kablo varsa teybi yerine koyup bağlarsınız. yapamayacağınızı düşünüyorsanız bir kaç elektrikçiden ve aracın yetkili servisinden sadece montaj fiyatı sorun.
  • kisa  (07.05.18 07:35:13) 
Ben arabadan anlamam, ailemden uzakta bi yerde yaşıyorum. Kadın başıma çok uğraşmakta istemiyorum aslında öyle sanayici tanıdığım da yok çünkü. Cızırtılı falan dinlemeye devam edeyim. En azından bi aşama ilerledim işte :)


  • beni niye ucurdunuz ki  (08.05.18 22:28:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.