[]

Şu arabalardan caddelerde neden bolca var?

Renault Megane ve Hyundai i20.

Hadi rönonun motor sağlam, i20?


 
İ20'nin olayi diger markaların bos paket parasina panaromik cam tavan dahil girla donanim sunmasi.


  • deveyi diken adamin ta kendisi  (06.05.18 01:15:50) 
fiyat/performans oranı yüksek araç. ayrıca 2017 yılında tüm dünyada en çok memnun olunan araç markası sıralamasında hyundai 2. durumda. tok kapı ilk 10'da yok bu arada.

www.youtube.com
  • delidir yakalayin  (06.05.18 01:28:56 ~ 01:29:37) 
i20 1.4 90 beygir sense donanım olanı kullandım bir süre. Parasını sonuna kadar hakediyor.(Donanım olarak hiç bir şikayetim yoktu) Eğer ilçede veya köylerde usta bulma sorunu yoksa tercih ediliyor.


  • ceyhan prensi adana  (06.05.18 13:38:50) 
i20 çok tatlı bir araç, tam bir fiyat performans otomobili. Annemde 1.4 manuel benzinlisi var, 45 küsür bine 7000 kilometrede 2017 modelini aldı. O paraya alınabilecek en iyi otomobil.

Megane de bir süre kullandım, aynı şekilde parasına göre gayet iyi bir otomobil, 1.5 dizeli de inanılmaz az yakıyor diyebilirim. Otomatiği de fena değil. Dizaynı da diğer tenekelere göre gayet hoş.
  • roket adam  (07.05.18 01:19:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.