Giriş
(1)

arabada sileceklerin off konumdayken kafasina gore calismasi dramı

nosurprises
ön silecekler fasılalı konumlarda duzgun calisiyor. off konumuna alınca kafasina gore araliklarla kendi kendine çalişiyor. bir pazar gunu uzunyolda başima geldiginden şehir dışında bir sanayide baktirdim. silecek motorunu kapatip açtı. o gun bir daha olmadi. ertesi gunden itibaren ayni sorun devam e
ön silecekler fasılalı konumlarda duzgun calisiyor. off konumuna alınca kafasina gore araliklarla kendi kendine çalişiyor. bir pazar gunu uzunyolda başima geldiginden şehir dışında bir sanayide baktirdim. silecek motorunu kapatip açtı. o gun bir daha olmadi. ertesi gunden itibaren ayni sorun devam etti. daha sonra iki ayri elektrikci tabir edilen amcalara gosterdim. biz bakamayiz buna dediler. biri beyin sorunu olabilir dedi. fakat araba daha yeni bakım ve muayeneden cıkti, silecegin kapali konumdayken kapanmamasi ve kafasina gore araliklarla calismaya devam etmesi disinda hicbir elektronik vs sorunu yok.

mecbur servise goturucem fakat daha once hic arizadan dolayi bir servis deneyimim yok. kazik yemekten korkmaktayim. daha once boyle bir sey basina gelmis olan var midir? sorun nerede olabilir sizce?

araç vw polo, 2 yaşında. yagmur sensörü yok.
0
nosurprises
(05.05.18)
bir yerden şase yapıyor olabilir. sigortaya da bakmakta fayda var. benim aklıma bunlar geldi.
0
false pretension
(05.05.18)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.