[]

infinity war yorumları

****spoiler****
****spoiler****
****spoiler****
****spoiler****
****spoiler****
****spoiler****
****spoiler****
****spoiler********spoiler****
****spoiler****
****spoiler****
****spoiler****
****spoiler****
****spoiler****
****spoiler****
****spoiler****

öncelikle elde çok geniş bir kadro var bunu epic bir film veya standart üstü bir hollywood filmi yapabilirdi yönetmen. standart üstü hollwood filmi olmuş. ilk belirtiler esprilerin fazla zorlama olması.

(**)spiderman tam bir ergen, yanlış oturtulmuş bana kalırsa, sinematik kaygılar sanırım, doğru düzgün espri bile yapamıyor

özellikle transformers ile başlayan ve avengers'la devam eden milleti özel efekte doyuralım mantığı burada herhalde aldığımız dozajdan dolayı biraz eksik hissettirdi bana. çok fazla yakın çekim gördük.

thanos'un gücü kime yeter o biraz garip kaçmış. bu kadar güçlü bir karakteri filme sokup spiderman ve ironman gibi karakterlerden dayak yemesi garip. mistik, telepati, illusion bunlar ok. ama force-to-force'da hulk'ı deviren thanos'un spiderman ve ironman'den dayak yiyememesi lazımdı. yine sinematik kaygılar

iron man'in yeni kostümü garip nasıl laps laps laps çarşaf gibi serildi adamın üstüne 'zortintech teknnolojisi' dedi ama ne anlamı var? birde bu giysinin pili ne kadar gidiyor adam kainatı gezdi bir kere sarj etmedi, küçük backup senaryoları (solar enerji, black matter ) iyi olabilirdi yeni giysi için.

thanos hiç doğum kontrol yöntemi diye birşey duymamış anlaşılan.

thanos onca yıl durdu durdu sonra niyet etti 6'sını da topladı stoneların ortalama 2-3 günde sanırım. azmetmek lazım.

stoneların tam olarak ne işe yaradıklarını göremedik. yani uzay stone'u teleport gerçeklik stone'u baloncuk ruh, mind diğerleri çok ortada kaldı. şurada ;
www.youtube.com
hepsini teker teke kullandı 9 dakika'da. filmde sanki hepsi birleşince daha güçlü lazer gibi birşey oldu
mind

5 stone ile 6 stone arasında o kadar fark var mı ya?

thor Vs thanos'da thanos'da 6 stone varken thor'un çekici thanos'un gücünü yendi. yine bence güçte bir dengesizlik var. ayrıca yine scarlet witch thanos'a kafa tuttu sevginin gücü + mind stone falan diyerek yine kötü bir eşleştirme.

koskoca thanos 6 stone için sefere çıkacak başıboş köpeklerden oluşan zerglinglerden başka birşey olmayacak. villain kısmında mevzu boş kaldı. Chitauri'lerin soyu tükendi mi? bir tane daha Ronan yok muydu? insan bir tane şu balina gibi olanlardan saklar evinde falan işe yararlar diye.

bir an Samuel L Jackson gelip 'I dare you, I double dare you motherfucker if you snap thos fingers ... ' diyecek diye bekledim ama olmadı. olmaz tabi. filme ciddiyet veren karakter yok gibi neredeyse. belki captain america.

wakanda denilen yere o kadar yatırım yapmışsın herkesin elinde hala mızrak var, adam ayıyı öldürmüş postunu giyip gelmiş infinity war'a. saçma yani. hadi köpekler çıktı karşına da iki-üç mücadele ettin. ya klon ordusu? droid ordusu gelseydi?

şu captain america'ya bi kıyafet bi silah verin!

vision ve hulk'ı çıkararak yönetmenler başından büyük bir iş atmış. yani en güçlü karakterler bunlar zaten
''vision'a hasta hulk'a da dönüşemiyor diyip aralarda dolanmalarını sağlarız. hattan hulk'a ironman'ın kostümünü verelim sakarlık falan yapsın çoğğ gomik olurrr hahaha'' diye muhabbet döndürmüşlerdir. yine hulk'ı bekledim son ana kadar ama çıkmadı. adam 6 taşı toplamış milletin yarısı kırılacak hala nasıl sinirlenmiyorsa.. garip..

scarlet witch o kadar güçlü mü ya?
youtu.be

captain america'nın yumruğu tutma mevzuyu yine biraz mantıklı. ama adama upgrade lazım.
neredeyse şöyle dövüşecek
i.pinimg.com

açıkcası hüzünlü son beklemiyordum ama onun dışındakiler tahmin edilebilir şekilde gelişti. sağda solda herkes ölüyor derken ben cidden thanos hepsini haklayacak sandım ama 2-3 karakter cidden gitti.

thanos beklediğimden iyi ama biraz fazla konuşuyor. o güçte adam o kadar konuşmaz. bir de adama bir iki epic konuşma vermeniz gerekiyordu. şöyle ;
youtu.be
belki koysalar x-men'den görmüş diyeceklerdi ondan olmamıştır.

ikinci filme baya mevzu bıraktılar bana kalırsa rahat bi 3-4 yılı var. halbuki lotr veya matrix gibi ard arda gelse ne güzel olur ama işte finansal mevzular.

parasının hakkını veren bir film olmuş ama insan neden daha güzelini yapmadınız diye hayıflanıyor. yönetmende muhtemelen şöyle diyecek ;
''o dediklerini yapsan da izleyeceksin yapmasamda en azından 2-3 filme yayıyoruz ki bizde yolumuzu bulalım. ROME mu çekiyoruz burada sanki.''

kanyon'da büyük salonda izledim. allah şu 3d gözlüğü bulan adamın belasını versin.

dddkd out!

edit :
soru : sizde izlediniz mi?

 
Yarin gel hollywood'da ise basla,
Benim aklima birsey takildi thanos neden mor?

  • duyurukullanıcısı  (05.05.18 18:43:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.