[]

usb type-c gerekli miydi?

micro usb micro usb takılıyorduk ama ne güzel? çok mu gerekliydi?




 
10 tane farklı usb girişi var, ama zamanla sadece micro usb kalıcı olacak sanırım. Canı sıkılan farklı giriş üretiyor hıamına!


  • John Bloor  (05.05.18 13:15:46) 
type c tutulacak gibi duruyor. ureticiler heryere type c koyuyor yeni arabalarda bile bu var. aktarım hızı ve hızlı sarj gibi nedenlerden evet cok gerekliydi.


  • imnotsureabout  (05.05.18 13:18:50) 
ben micro usb ile 40-45 dk'da telefon şarj ettiğimi hatırlamıyorum type c geldi qc şarj ve dash şarj teknolojisi ortaya çıktı 10 dk'da neredeyse yarısı doluyor pilin ayrıca tersi düzü yok yani usb girişi bozmak artık zor diyebiliriz.


  • protrek  (05.05.18 13:34:37) 
Type c bin en sevdiğim yönü yanlış takma olmaması istediğiniz gibi takın şarj oluyor


  • skahvecioglu  (05.05.18 14:17:47) 
Type-c sadece micro usb nin degil; normal usb baglantisinin yerinede geliyor.

Bilgisayarlarin, akilli televizyonlarin cikislari telefonun adaptoru hepsi type c olucak.

Telefonun yaninda gelen sarj kablosunun iki ucu da type c li gibi gibi..
  • bir3iki7  (05.05.18 14:43:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.