[]

Keyfiniz akşamınız nasıl geçiyor ?

Yeni eve geldim bir arkadaşımdan. Ablası bipolar ve şuan hipomanide ve tedaviyi reddediyor. Aralıksız saat 6 dan beri konuşuyor. Ara ara beynim yanďı ve enerjimi sönümledi. Bütün enerjim çekilmiş gibi. Ama ilginç bir şekilde öyle güzel tespitleri vardı ki.

Onunla konuşmak niye bukadar mutsuz etti bilmiyorum. Insan doğasını bütün çıplaklığı ile gözler önüne serdiği içn mi. Belki. Ve uzun zamandır birine sarılıp uyumak istemiştim.

Yarın uyanıp yine eski mesafeli bireysel bencil moby olacam biliyorum. Nasıl yapacaksın ki?

 
bizim de moralimizi bozdun.
idare eder. uzun süre sonra cumartesi çalışmama mutlulğu

  • benaslindayohum  (05.05.18 00:29:19) 
Sinemadaydım yeni geldim, keyfim yerinde. Bu hafta hızlı geçti, mutluyum.


  • pike  (05.05.18 00:34:20) 
Kötü. Sabahtan beri uğraştığım projede hata çıktı. Sen de bir gün başka biri ol.


  • dissendium  (05.05.18 00:37:32) 
Geçmiyor.

Bugün bardaktan boşanırca deyimindeki yağmuru yedim. Elimde kitabımla sel gibi yağmurda her adımda ayakkabımdan fışkıran sulara baka baka depar attım. İnsanın doğa karşısinda çaresiz kalması çok acı gerçekten.

Ömrümün en stresli, en umutsuz, en yorgun günlerini yaşıyorum. İyi değilim.
m.youtube.com
  • Amaranta ursula  (05.05.18 00:41:51) 
Cok sevdiğim arkadaşımın doğum gününü kutladık, eşiyle ve arkadaşlarla organize olup. Hediyesini verdim cok eglendik çalıştığım kurumda, hayvan gibi güldüm. Bu kadar boktan bir şehirde bu dostlukların kıymetini anlatamam.
Sonra is çıkışı spora gittim, öküz gibi beslendim. Bacak çalıştığım günler melek subaşı'nın kocası gibi oluyorum her seyim kapanıyor. Titreyerek geziyorum amg.

  • karacigerim vur kadehlere  (05.05.18 01:07:14) 
Çiçek gibiyim. Motosikletle 1 haftalık yunanistan seyahatinden yeni döndüm. Bu akşam da eski bir arkadaşımla rakı içtim. Şimdi eve geldim. Kahvemi hazırladım, sigaramı yaktım. Hayat bana güzel.

Tl:dr; enerjini sömüren her şeyi hayatından çıkartmalısın.
  • dark dante  (05.05.18 01:27:59) 
rakıyı çıkardım az önce dolaptan.

hani aslında keyifliyim de keyifli olmayı yediremiyorum kendime sanırım.
  • kljgslsdkjsd  (05.05.18 01:28:26) 
Yirmilik diş çektirdim. Dk oturarak uyuyorum.


  • sopiro  (05.05.18 01:29:48) 
Her yerde akşam değil.
birisini bekliyorum. Gelse ya:(

  • sirahmet  (05.05.18 01:42:30) 
gelmeyecekmiş.


  • sirahmet  (05.05.18 01:46:37) 
Gecmis olsun.

Mesaideyim. 4 gibi is biter herhalde... servisle ece gitmeyip burada sabahlayacagim. Disciye giymem lazim, iki gündür öldüm agrisindan. Disi cektirip eve gecicem. Uyuyabilirsem, birkac saat uyuyup ise gelcem yine.

Kotu...
  • runagain  (05.05.18 01:53:06) 
Sırtım ağrıyor.

:((((((((((((
  • hayirsiz  (05.05.18 03:02:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.